Με την 23η αγωνιστική συνεχίζεται η Basket League

Φάνης Παναγιώτου
Με την 23η αγωνιστική συνεχίζεται η Basket League

bet365

Ολυμπιακός & Παναθηναϊκός βρίσκονται εν μέσω των υποχρεώσεών τους στα playoffs της Ευρωλίγκας, ωστόσο η δράση στα παρκέ της Basket League συνεχίζεται κανονικά.

Η διακοπή για το Πάσχα πέρασε και οι ομάδες της Basket League μπαίνουν ξανά στα παρκέ. Βρισκόμαστε στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν, με 4 αγωνιστικές ν’ απομένουν για το φινάλε και το τζάμπολ των playoffs να… πλησιάζει.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΚΟΡΟΙΒΟΣ
Με μόλις 4 νίκες μετά από 25 αγωνιστικές, η αλήθεια είναι πως ο Πανελευσινιακός δεν έχει… ρεαλιστικές ελπίδες παραμονής, Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως ο Τζίμης Κουστένης κι οι παίκτες του θα τα παρατήσουν, με το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Κόροιβο να είναι αυτοσκοπός. Από τους φιλοξενούμενους αποχώρησε ο Τέρνερ κι αποκτήθηκε ο Κερκ.

ΑΕΝΚ - ΠΑΟΚ
Η πορεία που πραγματοποιεί η Νέα Κηφισιά τους τελευταίους μήνες δεν είναι η αναμενόμενη, ωστόσο η ομάδα των βορείων προαστίων έχει ακόμα ελπίδες να μπει στα playoffs. Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ είναι μεν δύο νίκες μπροστά από Άρη και ΑΕΚ, ακόμα όμως δεν έχει κλείσει οριστικά η υπόθεση… 3η θέση, συνεπώς το συγκεκριμένο ματς για την 23η αγωνιστική είναι αρκετά σημαντικό και για τους δύο αντιπάλους.

ΑΠΟΛΛΩΝ - ΚΑΟΔ
Ο Απόλλωνας έφτασε μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Κόντρα στον Παναθηναϊκό δεν κατάφερε να είναι ανταγωνιστικός, ωστόσο πέτυχε κάτι σπουδαίο και μόνο που έφτασε ως εκεί… Πλέον η ομάδα της Πάτρας στρέφει την προσοχή της αποκλειστικά στη Basket League και το ματς με τον ΚΑΟΔ είναι κρίσιμο. Βλέπετε, οι γηπεδούχοι είναι στην 8η θέση με 9 νίκες κι οι φιλοξενούμενοι ακολουθούν με ρεκόρ 8-14.

ΑΕΚ - ΤΡΙΚΑΛΑ
Ματς με σπουδαία σημασία στο ΟΑΚΑ. Όσον αφορά στα αμιγώς αγωνιστικά, η ΑΕΚ είναι εντυπωσιακή το τελευταίο διάστημα και θέλει ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να τελειώσει την κανονική περίοδο όσο πιο ψηλά γίνεται. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι έχουν σώσει τη χρονιά και πλέον αναμένουν το… καλοκαίρι, με τον Κώστα Φλεβαράκη να είναι στο εξής κάτοικος Πολωνίας. Από εκεί και πέρα, οι φίλοι της Ένωσης έχουν ακόμη ένα λόγο να βρεθούν στο γήπεδο και να υποστηρίξουν την ομάδα τους, αφού πριν το τζάμπολ η ΚΑΕ θα τιμήσει τον μεγάλο Γιώργο Αμερικάνο, η φανέλα του οποίου θ’ αποσυρθεί.

ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ - ΡΕΘΥΜΝΟ
Με… νησιώτικο ντέρμπι ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της ημέρας. Ένας… τελικός για την 6η θέση, όπως σωστά χαρακτήρισε το ματς ο Φάνης Κουμπούρας. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 11 νίκες, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι μία νίκη πιο ψηλά. Η σημασία του αγώνα γίνεται εύκολα αντιληπτή, με τους αντιπάλους να έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις με τη φετινή τους πορεία.

*Οι αναμετρήσεις Ολυμπιακός - Πανιώνιος & Άρης - Παναθηναϊκός θα οριστούν μετά τα playoffs της Ευρωλίγκας.

BASKET LEAGUE - 23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 18/4
ΔΚΓ Κραχτίδης 17:00 Πανελευσινιακός-Κόροιβος: Πηλοΐδης, Μάνος, Δεσλής (Ορφανός).
ΚΓ Ζηρίνης 17:00 ΑΕΝΚ-ΠΑΟΚ: Χριστοδούλου, Σώμος, Διαμαντής (Βιδάλης).
ΚΓ Απόλλωνα Π. 17:00 Απόλλων Πάτρας-ΚΑΟΔ: Σχινάς, Σταματόπουλος, Συμεωνίδης (Καρούσης).
ΟΑΚΑ 17:00 ΑΕΚ-Τρίκαλα: Μπήτης, Τσούνας, Κωνσταντινόπουλος (Βιντζηλαίος).
Βενετόκλειο 17:00 Κολοσσός Ρόδου-Ρέθυμνο: Πουρσανίδης Γ., Παναγιώτου, Μαγκλογιάννης (Κουνελές).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ BASKET LEAGUE

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα