Αθηναίου: «Σοβαροί και συγκεντρωμένοι»

Φάνης Παναγιώτου
Αθηναίου: «Σοβαροί και συγκεντρωμένοι»

bet365

Ματς με ιδιαιτερότητες χαρακτήρισε το παιχνίδι με τα Τρίκαλα (18/4. 17:00/OTE SPORT3 HD) ο Γιάννης Αθηναίου. Η ΑΕΚ θα τιμήσει τον μεγάλο Γιώργο Αμερικάνο.

Το blog του γκαρντ της ΑΕΚ στο esake.gr:

Ο αγώνας με τα Τρίκαλα έχει ιδιαιτερότητες. Καταρχήν στο στρατόπεδο του αντιπάλου μας υπάρχουν αλλαγές, αφού έφυγε ο προπονητής της ομάδας, ο κύριος Φλεβαράκης. Θεωρώ, ότι σ’ αυτές τις περιπτώσεις οι παίκτες έχουν έξτρα κίνητρο να αγωνίζονται καλά και να προσπαθούν περισσότερο.

Είναι αυτονόητο ότι πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για σαράντα λεπτά, ώστε να φτάσουμε σε μια ακόμη νίκη. Είναι κοινό μυστικό ότι θέλουμε μόνο νίκες μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου και απλά να περιμένουμε ποιον θα έχουμε αντίπαλο στα πλέι οφ.

Ο αγώνας με τα Τρίκαλα, κυρίως όμως έχει την ιδιαιτερότητα, ότι θα τιμηθεί ο μεγάλος Γιώργος Αμερικάνος. Στην ΑΕΚ συμβαίνει για πρώτη φορά ένα τέτοιο γεγονός. Είναι ύψιστη τιμή και για μας, που θα είμαστε εκεί, σ’ αυτή την ιστορική συγκυρία της απόσυρσης της φανέλας του κορυφαίου αθλητή της ΑΕΚ.

Καλούμε τον κόσμο της ΑΕΚ, λοιπόν, για ένα λόγο παραπάνω να δώσει το «παρών» το Σάββατο στο Κλειστό του ΟΑΚΑ. Αποτελεί υποχρέωση και καθήκον μαζί.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ BASKET LEAGUE

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα