Χαραλαμπόπουλος: «Θα κάνουμε καλή ομάδα στο μέλλον»

Γιάννης Ράμμας
Χαραλαμπόπουλος: «Θα κάνουμε καλή ομάδα στο μέλλον»
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ήταν ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει ο Παναθηναϊκός απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (100-80) κι ονειρεύεται ένα λαμπρό μέλλον στα πράσινα.

O 18χρονος φόργουορντ του Παναθηναϊκού μίλησε απ' το Universal Sports Hall της ρωσικής πρωτεύουσας για...

...την εμφάνισή του (14π. με 3/3δίπ., 2/2τρίπ., 2/2β., 3ρ., 1ασ., 1λ. σε 21:44): «Ήταν μία μεγάλη εμπειρία, αλλά παραμένει ένα παιχνίδι μπάσκετ. Πήρα την ευκαιρία, ελπίζω να συνεχίσω να βελτιώνομαι».

...τον Παναθηναϊκό του Game 2: «Και σήμερα (σ.σ. 16/4) και την Τρίτη (σ.σ. 14/4) μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα. Ήμασταν πιο μαχητικοί σήμερα (σ.σ. 16/4), το είδαν όλοι. Ειδικά στην άμυνα».

...την πρόβλεψη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου πως με τον ίδιο αρχηγό ο Παναθηναϊκός θα κατακτήσει την Ευρωλίγκα εντός 5ετίας: «Δεν είναι κάτι εύκολο. Υπάρχουν κι άλλα παιδιά με μέλλον στην ομάδα. Θέλω να πιστεύω ότι θα κάνουμε μία καλή ομάδα στο μέλλον».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.