ΠΑΟΚ - Τρίκαλα 92-73

Gazzetta team
ΠΑΟΚ - Τρίκαλα 92-73

bet365

Ο ΠΑΟΚ και τα Τρίκαλα γέμισαν τη διακοπή του Πρωταθλήματος με φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο κλειστό της Πυλαίας (92-73).

Ο Σούλης Μαρκόπουλος κι ο Κώστας Φλεβαράκης έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα κι έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες.

Για τον ΠΑΟΚ δεν αγωνίστηκαν οι Μαρκ Κάρτερ και Θωμάς Κώττας, ενώ ο Αλεξάντερ Λίντκβιτς έκανε την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα των Τρικάλων.

Τα δεκάλεπτα: 26-14, 48-27, 73-50, 92-73
ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Λάνγκφορντ 6, Λιάπης 6 (2), Τσόχλας 3 (1), Δέδας 11 (3), Μαργαρίτης 20 (3), Όντουμ 9 (1), Vaughn 9, Σαλούστρος 6, Σιναντίνοβιτς 4, Χαριτόπουλος 18 (1).
Τρίκαλα (Φλεβαράκης): Ίνγκραμ 5 (1), Aλεξάντερ 15, Ματαλών, Νικολόπουλος, Πάνος, Λίντκβιτς 3 (1), Καμαριώτης, Τρέισι 16, Harris 16 (3), Βαρυτιμιάδης 2, Σπανός 7 (1), Χουχούμης, Τσούπκοβιτς 9 (1), Θώδος, Γιαννούλης

Ο συνεργάτης του Σούλη Μαρκόπουλου, Παντελής Μπούτσκος, ανέφερε για το φιλικό: «Θέλουμε να έχουμε έναν ρυθμό στη διακοπή, θέλαμε να βάλουμε κάποια νέα στοιχεία και να διατηρηθούμε σε καλή κατάσταση ενόψει της συνέχειας. Στην άμυνα θεωρούμε ότι είναι ένα κομβικό κομμάτι του παιχνιδιού μας και μας δίνει άλλη ενέργεια στην επίθεση. Θέλουμε να δουλέψουμε και τις συνεργασίας μας στην επίθεση στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος. Είναι σημαντικό ότι υπήρχε διάθεση να προσεγγίσουμε το παιχνίδι από την άμυνα, αυτός είναι ο στόχος στις προπονήσεις μας αυτή την περίοδο, οπότε είμαστε ευχαριστημένοι από αυτό που είδαμε. Ήταν σημαντικό επίσης να δώσουμε χρόνο σε όλους τους παίκτες χρόνο συμμετοχής και το κάναμε.

Στη διακοπή βάλαμε στόχο να ξεκουραστούμε, γιατί είχαμε παίκτες με πολύ μεγάλη επιβάρυνση. Από εκεί και πέρα θέλαμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα σε άμυνα και επίθεση και αυτό που είχε σημασία για μας δεν ήταν πόσα φιλικά θα κάνουμε, αλλά πως θα λειτουργήσουμε. Η προπόνηση για μας είναι μία ιεροτελεστία και πιο σημαντική από ένα φιλικό παιχνίδι, ειδικά όταν θέλουμε να βάλουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας και αυτό θα το κάνουμε με την πολύ ποιοτική προπόνηση που κάνουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα