Κάρολ: «Θα ήταν ωραίο ν' αποφύγουμε τον... Ολυμπιακό»

Κάρολ: «Θα ήταν ωραίο ν' αποφύγουμε τον... Ολυμπιακό»
Ο Τζέισι Κάρολ έγραψε για το clasico με την Μπαρτσελόνα (2/4, 21:45), τον στόχο της πρώτης θέσης και πως θα ήθελε ν' αποφύγουν τις ΤΣΣΚΑ, Φενέρ κι Ολυμπιακό στα playoffs.

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης έγραψε μεταξύ άλλων στο προσωπικό του blog στο euroleague.net: «Αυτή τη βδομάδα αντιμετωπίσουμε την Μπαρτσελόνα. El Clasico! Ξέρουμε πως αν κερδίσουμε θα τερματίσουμε πρώτοι και θα φτάσουμε σε έναν ακόμα στόχο. Αν τα καταφέρουμε θα πάμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο τελευταίο παιχνίδι του TOP 16, ξέροντας πως παίζουμε στην έδρα μας.

Αν κοιτάξεις το άλλο γκρουπ του TOP 16, οι ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ έχουν παίξει πολύ καλά φέτος κι έχουν πολύ καλούς παίκτες. Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ πολύ δύσκολη ομάδα με εξαιρετική στήριξη από τους φιλάθλους της. Θα ήταν ωραίο να... αποφύγουμε αυτές τις τρεις ομάδες στα playoffs κι έτσι η πρώτη θέση του ομίλου είναι σημαντική.

Πρέπει να δουλέψουμε για να προστατέψουμε το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs, που μας πήρε μήνες για να τα καταφέρουμε. Θα ήταν ντροπή να την χάσουμε. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δουλέψουμε πολύ σε αυτό τον τομέα, που έκανε τη διαφορά πέρσι».