Σλότερ: «Όπως με Γαλατασαράι και με Πανιώνιο»

Σλότερ: «Όπως με Γαλατασαράι και με Πανιώνιο»

Gazzetta team
Σλότερ: «Όπως με Γαλατασαράι και με Πανιώνιο»

bet365

Σύμφωνα με τον Σλότερ ο Παναθηναϊκός πρέπει να αντιμετωπίσει την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο όπως αυτή με τη Γαλατασαράι.

Πριν τους «τελικούς» με Αλμπα Βερολίνου και Απόλλωνα Πατρών, ο Παναθηναϊκός έχει τον Πανιώνιο, σε μία αναμέτρηση που οφείλει να αντιμετωπίσει όπως αυτή με τη Γαλατασαράι, σύμφωνα με τον Σλότερ.

Ο Αμερικάνος έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Μοιάζει πολύ με τον αγώνα απέναντι στην Γαλατάσαραϊ...

Χαιρετώ όλους τους φίλους του μπάσκετ στην Ελλάδα

Ετοιμαζόμαστε για τον αγώνα με τον Πανιώνιο πριν από δύο «τελικούς»… Πρώτα με την Άλμπα Βερολίνου στο ΟΑΚΑ όπου θέλουμε να σφραγίσουμε το εισιτήριο για τα πλέι οφ κι ακολούθως με τον Απόλλωνα Πάτρας όπου θέλουμε να πάρουμε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Όμως οφείλουμε να συγκεντρωθούμε στον αγώνα με τον Πανιώνιο. Πολλοί θα κοιτάξουν τη βαθμολογική θέση του αντιπάλου μας και θα πουν ότι θα εχουμε ένα εύκολο απόγευμα. Δεν συμφωνώ με αυτή την άποψη. Θα έλεγα ότι η αναμέτρηση μοιάζει πολύ με αυτή της Παρασκευής στην Κωνσταντινούπολη και θα εξηγήσω τι εννοώ…

Οι παίκτες της Γαλατασαράι δεν είχαν απολύτως κανένα άγχος… Ακόμα κι αν έχαναν δεν θα τους κατηγορούσε κανείς, έχουν ήδη αποκλειστεί και έχουν φύγει πολλοί παίκτες από το ρόστερ. Αυτό τους οδήγησε στο να παίξουν ελεύθερα, να μην αισθάνονται απολύτως καμία πίεση και να μας δημιουργήσουν πολλά προβλήματα…»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα