Φλεβαράκης: «Ό,τι καλύτερο μπορούμε στη συνέχεια»

Φλεβαράκης: «Ό,τι καλύτερο μπορούμε στη συνέχεια»

bet365

Ο Κώστας Φλεβαράκης μίλησε με τα καλύτερα για τον Κολοσσό Ρόδου, δεν θέλησε ν' αναφερθεί στο επεισόδιο με τον Χολ και βλέπει τη συνέχεια.

Ο τεχνικός των Τρικάλων μίλησε για την εντός έδρας ήττα από τον Κολοσσό: «Ήταν ένα παιχνίδι, το οποίο μάλλον για τον κόσμο ήταν καλό και για την ομάδα που νίκησε. Όταν μία ομάδα έχει 16/25 τρίποντα εκτός έδρας είναι ένα ποσοστό που μπορεί να είναι ρεκόρ και πιστεύω πως δύσκολα θα είχαν τα ίδια ποσοστά κάποια παιδιά ακόμα και αύριο. Παρ όλα αυτά, αυτό δίνει μεγάλη αξία στη νίκη τους. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Αυτό προκάλεσε εκνευρισμό στην ομάδα μας. Το σκορ πήγε ψηλά και ο Κολοσσός είναι ομάδα playoffs. Είχα πει στον πρώτο γύρο πως η χημεία που έχει είναι πολύ καλή. Δικαιολογημένα και άξια βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Καλή συνέχεια στον Κολοσσό και στον Άρη. Έχουμε ακόμα τέσσερα παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Πολλά μπορείς να πεις για το ματς. Αλλά αν δέχεσαι από τα επτά και τα οκτώ μέτρα τρίποντα είναι σπάνιο φαινόμενο. Μπορεί να έχουμε παράπονα από την άμυνα, αλλά συγχαρητήρια στον αντίπαλο».

Για το επεισόδιο με τον Χολ: «Δεν είναι της παρούσης, είναι ένα θέμα το οποίο θα το δούμε τις επόμενες μέρες».

Ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς από τη μεριά των παικτών: «Τι να πεις κανείς σήμερα για το παιχνίδι. Παίξαμε μαλθακά σε όλο το παιχνίδι και ειδικά στην άμυνα. Προσπαθήσαμε να σταματήσουμε τα τρίποντά τους, αλλά είχαν ένα ποσοστό ευστοχίας μεγάλο. Παίξαμε απέναντι σε μία καλή και έξυπνη ομάδα. Συγχαρητήρια στον Κολοσσό και σίγουρα αυτή η ομάδα αξίζει να παίξει στα playoffs. Ευχαριστώ πολύ τον υπέροχο κόσμο για την υποστήριξή του τόσο σήμερα όσο και κατά τη διάρκεια της σεζόν και θα ήθελα να ζητήσω τη στήριξή του και στα επόμενα δύο παιχνίδια που απομένουν στην έδρα μας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα