Λυκογιάννης: «Να πάρουμε όσες περισσότερες νίκες»

Λυκογιάννης: «Να πάρουμε όσες περισσότερες νίκες»

bet365

Ο Άρης Λυκογιάννης έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στη νίκη επί των Τρικάλων και θέλει να πάρουν όσες περισσότερες νίκες στα παιχνίδια που απομένουν.

Ο τεχνικός του Κολοσσού, είπε για τη νίκη στα Τρίκαλα: «Ήταν ένα παιχνίδι που είχαμε προετοιμαστεί να παίξουμε κόντρα σε μία ομάδα που μετά τις αλλαγές βρήκε καλύτερη χημεία. Και δεύτερον κόντρα σε μία ομάδα που κατά μέσο όρο στην έδρα της πετυχαίνει 82 πόντους και παίζει στο ανοικτό γήπεδο. Για μεγάλο χρονικό διάστημα ήμασταν συνεπείς στο κομμάτι αυτό, εκτός από τα τελευταία επτά-οκτώ λεπτά που μπήκαν ασύλληπτα σουτ στο ανοικτό γήπεδο. Γενικά στην άμυνα ήμασταν σε καλή μέρα, ενώ στην επίθεση σε εξαιρετική μέρα γιατί διαβάζαμε ό,τι μας έδινε η άμυνα των Τρικάλων. Συνεχίζουμε αυτό που κάνουμε. Απομένουν τέσσερα παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε. Καλή συνέχεια στα Τρίκαλα και στον κόουτς, στα εναπομείναντα παιχνίδια».

Ο Άγγελος Τσάμης από την πλευρά του: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Όσον αφορά στην επίτευξη του στόχου που ήταν η παραμονή έχει τελειώσει, γιατί πλέον είμαστε πιο κοντά στα playoffs. Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και από τις δύο πλευρές. Φυσικά δεν μιλήσανε οι άμυνες. Σε κάποια σημεία ήμασταν πιο τυχεροί και πιο καλοί στην άμυνα και έτσι ήρθε η νίκη. Είναι ωραίο συναίσθημα να παίζεις στα Τρίκαλα και σε μία καλή έδρα. Ο κόσμος πιστεύω πως το ευχαριστήθηκε το παιχνίδι. Προσωπικά είμαι χαρούμενος γιατί ύστερα από δύο μήνες γύρισα υγιής. Καλή συνέχεια στα Τρίκαλα και εύχομαι να παραμείνουν στην Α1. Είχαμε πολλά σουτ ελεύθερα και το τρίποντο φέτος είναι στο παιχνίδι μας. Ένα τέτοιο παιχνίδι κάναμε και στη Δράμα. Προσπαθούσαμε να πάρουμε ό,τι μας έδινε η άμυνα, αλλά ευτυχώς για εμάς βάλαμε πολλά τρίποντα. Είμαι έξι χρόνια στον Κολοσσό και πραγματικά είναι από τις καλύτερες ομάδες που έχω παίξει η φετινή. Η διοίκηση πιστεύω να κρατήσει τον προπονητή και τους περισσότερους παίκτες και την επόμενη σεζόν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα