Μπεροκάλ: «Στο χέρι μας τα playoffs»

Gazzetta team
Μπεροκάλ: «Στο χέρι μας τα playoffs»
Βελτίωση στις εμφανίσεις του μακριά από το ΟΑΚΑ πρέπει να παρουσιάσει ο Παναθηναϊκός, που έχει όμως στα χέρια του την πρόκριση στα playoffs, σύμφωνα με τον Ζοσέπ Μαρία Μπεροκάλ.

«Πάντα μια νίκη είναι σημαντική. Δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Ειδικά στην επίθεση δεν κάναμε το παιχνίδι που θέλαμε. Χρειάζεται να εστιάσουμε στα προβλήματά μας και να τα διορθώσουμε. Το θέμα είναι να παίζουμε πάντα στο 100%. Έχουμε κερδίσει μόνο μία φορά εκτός έδρας στο Top 16 στο ματς με την Άλμπα. Στο ΟΑΚΑ παίζουμε διαφορετικά, οι παίκτες βγάζουν άλλη ενέργεια. Νομίζω πως πρέπει να παίξουμε καλά σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι για να πιστέψουν οι παίκτες ότι μπορούν και μακριά από το ΟΑΚΑ. Είναι στο χέρι μας να προκριθούμε στα playoffs, αφού αντιμετωπίζουμε την Άλμπα στην έδρα μας» δήλωσε ο στενός συνεργάτης του Ντούσκο Ιβάνοβιτς στην κάμερα της Nova.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.