Μαυροκεφαλίδης: «Καλό ότι ο "τελικός" είναι στο ΟΑΚΑ»

Γιάννης Ράμμας
Μαυροκεφαλίδης: «Καλό ότι ο "τελικός" είναι στο ΟΑΚΑ»
Μετά τη Γαλατά (84-86) ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του την Άλμπα Βερολίνου κι ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης εξήγησε τι περιμένει σ' αυτή την αναμέτρηση.

«Το σημαντικότερο είναι ότι πήραμε η νίκη. Αυτό είναι που μετράει, αυτό γράφτηκε στη βαθμολογία. Προχωράμε για τον "τελικό" που έχουμε μπροστά μας απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου» είπε απ' το Abdi İpekçi ο 31χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ του Παναθηναϊκού, ο οποίος μίλησε και για...

...τι δεν έκαναν σωστά στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του ε' ομίλου της Ευρωλίγκας: «Πολλά ήταν αυτά που δεν κάναμε καλά. Ξέραμε την κατάσταση της Γαλατά, γεγονός που έφερε αυτόματα μία χαλαρότητα. Βέβαια αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για μία σοβαρή ομάδα όπως είμαστε εμείς, που πρέπει να κερδίζουμε πιο εύκολα τέτοια παιχνίδια. Επαναλαμβάνω, όμως, πως το σημαντικότερο είναι η νίκη».

...την κρίσιμη αναμέτρηση απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου (2/4, 21:45/ΝΕΡΙΤ PLUS) στο ΟΑΚΑ: «Είναι ένας "τελικός" και για τις δύο ομάδες. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να 'μαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Το καλό είναι ότι παίζουμε στο ΟΑΚΑ και θα 'χουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, παίρνοντας απ' αυτόν την απαιτούμενη ώθηση».