Πάνος: «Τεράστιο επίτευγμα εάν προκριθούμε στα playoffs»

Gazzetta team
Πάνος: «Τεράστιο επίτευγμα εάν προκριθούμε στα playoffs»

bet365

Ο Στιβ Πάνος γράφει για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου (28/3, 17:00) και το... όνειρο των playoffs.

To blog του Στιβ Πάνος στο esake.gr.

«Τεράστιο επίτευγμα ένα προκριθούμε στα πλέι οφ

Καλό απόγευμα και χαιρετισμούς από τα Τρίκαλα!

Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην Κηφισιά. Όπως ίσως γνωρίζετε ηττηθήκαμε και σίγουρα δεν δείξαμε την μαχητικότητα προηγούμενων αγώνων. Ξεκινήσαμε νωθρά και δεν δείξαμε να βρίσκουμε την ενέργεια και την ένταση που συνήθως μας βοηθούν να νικήσουμε. Η Κηφισιά από την πλευρά της, έπαιξε ένα πολύ καλό παιχνίδι και έκανε δύσκολη την «επιστροφή» μας στον αγώνα. Πάλεψαν για κάθε κατοχή, είχαν συγκέντρωση και δεν μπορέσαμε να τους περιορίσουμε. Τους βγάζω το καπέλο για το πολύ καλό παιχνίδι τους.

Μετά τον αγώνα αποφασίσαμε να διαγράψουμε από την μνήμη μας την ήττα από την Κηφισιά και να ανασυνταχθούμε για την επόμενη εβδομάδα. Έχουμε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι απέναντι στον Κολοσσό στην έδρα μας και είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι. Ο Κολοσσός έχει κάνει μια πολύ καλή σεζόν μέχρι τώρα και θα είναι ένα πραγματικό τεστ για μας για να δούμε εάν μπορούμε να νικήσουμε και να προστατέψουμε την έδρα μας.

Όπως πάντα μια νίκη θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ και θα μας δώσει ώθηση για τα πλέι οφ. Θα είναι ένα τεράστιο επίτευγμα να προκριθεί η ομάδα μας για πρώτη φορά στα πλέι οφ. Προς το παρών αντιμετωπίζουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και θα δούμε τι θα γίνει το Σάββατο.

Με υπογραφή από τα Τρίκαλα

Στηβ».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα