Π. Αγγελόπουλος: «Ήταν μία... ολυμπιακή νίκη» (vid)

Π. Αγγελόπουλος: «Ήταν μία... ολυμπιακή νίκη» (vid)

Π. Αγγελόπουλος: «Ήταν μία... ολυμπιακή νίκη» (vid)
Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος μίλησε για περηφάνια, για μία... ολυμπιακή νίκη και ζήτησε να σκεφτεί ο κόσμος πως η ομάδα ανταγωνίζεται αντιπάλους με πολλαπλάσια μπάτζετ.

Ο εκ των ιδιοκτητών του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Αγγελόπουλος μίλησε στην κάμερα της Nerit Plus μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Αναντολού Εφές.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος:

Για το αν αισθάνεται δικαιωμένος λόγω της 10ης συνεχόμενης παρουσίας σε playoffs της Ευρωλίγκας: «Περηφάνια αισθανόμαστε. Δικαίωση αισθανόμαστε για μεγαλύτερους στόχους. Αν βρεθείς στο Final 4, αν κατακτήσεις το τρόπαιο. Όταν είσαι στις top ομάδες, μόνο εμείς και η Μπαρτσελόνα έχουμε καταφέρει κάτι τέτοιο, έχεις το περιθώριο να πας και παραπάνω. Μεγάλη νίκη η σημερινή με πολλές απουσίες. Νίκη που την ευχαριστιέσαι περισσότερο, όχι ότι δεν ευχαριστιόμαστε όταν νικάμε παίζοντας πλήρεις, αλλά αυτή ήταν μία… ολυμπιακή νίκη. Μια ομάδα όπως είναι η Εφές, με μεγάλο μπάτζετ με μεγάλο προπονητή και παίκτες που θα πάνε στο ΝΒΑ, ήταν κομπλέ και που αυτοί θέλουν να προκριθούν στα playoffs, να πάρουν την 4η θέση».

Για τον χαρακτήρα που έδειξε ο Ολυμπιακός: «Θα ξεκινήσω από την προηγούμενη αγωνιστική που χάσαμε, αλλά δείξαμε και εκεί χαρακτήρα που είχαμε και εκεί απουσίες, δείξαμε έτοιμοι για μάχη με όλες τις συνθήκες, όπως το ίδιο κάνουμε όπως όταν είμαστε και καλά, υγιείς. Το ίδιο θα κάνουμε και στη Μόσχα, θα πάμε και εκεί για μάχη για να το πλεονέκτημα».

Για ενδεχόμενη παρουσία του στη Μόσχα: «Δεν υπόσχομαι. Ο αδερφός μου πάντως θα είναι στη Μόσχα».

Για τις βραβεύσεις: «Με τον Ίβκοβιτς κατακτήσαμε το 12 την Ευρωλίγκα, την πιο ανέλπιστη με τον τρόπο που ήρθε και το πρωτάθλημα, έχει ξαναπάρει Ευρωλίγκα με τον ολυμπιακό, είναι ζωντανή ιστορία του ολυμπιακού δε γινόταν να επιστρέφει έστω και ως αντίπαλος και να μην τιμάς αυτόν τον άνθρωπο. Μας πήγε στην κορυφή της Ευρώπης. Με τον Στράτο στο Λονδίνο, για μένα ήταν… του το είπα κιόλας, ήταν… ανεξαρτήτως τι έκανε ο Λο, ο Σπανούλης και όλοι οι άλλοι, για μένα ήταν ο κρυφός MVP στο Final 4 του Λονδίνου. Διάλεξε να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, επαγγελματίας είναι, τον αγαπάμε. Τον ανέλαβε ο Παπαπέτρου και τον ανέλαβε όπως έπρεπε».

Τι σημαίνει να επιστρέφουν παίκτες στο ΣΕΦ ως αντίπαλοι και να δέχονται το χειροκρότημα του κόσμου: «Ωραία είναι όλα αυτά, αλλά είναι ωραία όταν συνοδεύονται κι από νίκες. Πιο πολύ ευχαριστήθηκα αυτό το come back του Παπαπέτρου, το παιδί ήταν τόσο άτυχο και σήμερα άρχισε να θυμίζει τον Παπαπέτρου που βλέπαμε στην περσινή σειρά με τη Ρεάλ. Δε μου αρέσει, δε μιλάω συγκεκριμένα για παίκτες, αλλά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Μάντζαρη, ήταν συγκλονιστικός, έπαιξε και για αυτούς που έλειπαν. Με εντυπωσίασε πραγματικά».

Για το τι έδειξε ομάδα παρά τους τραυματισμούς: «Αυτό είναι η ομάδα, να καλύπτουν τις απουσίες. Είναι πολύ δύσκολο, δεν είναι απλό και αυτό που δε σκεφτόμαστε συχνά είναι με ποιους ανταγωνιζόμαστε. Δηλαδή τα μπάτζετ που έχουν οι ομάδες που ανταγωνιζόμαστε. Λέμε τώρα εμείς πάμε να κάνουμε διπλό στην ΤΣΣΚΑ που έχει 45.000.000 μπάτζετ και μας λείπει ο Σπανούλης και ο Σλούκας, αλλά λέμε πάμε να πάρουμε το διπλό για να έχουμε πλεονέκτημα. Και το θεωρούμε κάτι απλό. Δεν είναι κάτι απλό. Αν το καταφέρουμε θα είναι επίτευγμα. Αυτοί αν δε το καταφέρουν δε ξέρω που απολογούνται, δε ξέρω».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.