Κουστένης: «Γνωρίζουμε την κατάσταση μας»

Κουστένης: «Γνωρίζουμε την κατάσταση μας»

bet365

Ο Πανελευσινιακός γνωρίζει τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται κάτι το οποίο γνωρίζει ο Τζίμης Κουστένης.

Ο Πανελευσινιακός χρειάζεται ένα θαύμα για να παίξει και του χρόνου στην πρώτη κατηγορία, κάτι το οποίο γνωρίζουν οι άνθρωποι της Ελευσίνας.

Ο προπονητής των γηπεδούχων, Τζίμης Κουστένης ανέφερε, «Παίζαμε με μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια είναι από τις καλύτερες στην Ελλάδα και μια ομάδα που έχει σταθερό κορμό και τον ίδιο προπονητή για αρκετά χρόνια. Ήταν πολύ δύσκολο το έργο μας και εμείς θα έπρεπε για να έχουμε πετύχει να αγωνιζόμασταν για σαράντα λεπτά όπως κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Δυστυχώς στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε την συγκέντρωση μας με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να μας φύγει με μια αρκετά σημαντική διαφορά την οποία με πολύ προσπάθεια καταφέραμε να καλύψουμε στο τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο. Ο ΠΑΟΚ είναι μια έμπειρη ομάδα και όσες φορές πλησιάσαμε πάντα υπήρχε κάποιος παίκτης να σημειώσει κάποιο καλάθι. Αυτό που κρατάμε εμείς είναι η υπερπροσπάθεια που κάναμε και σίγουρα τα λάθη μας με τον τρόπο που προσεγγίσαμε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Γνωρίζουμε την κατάσταση που βρισκόμαστε αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή και τα πράγματα είναι απλά. Το Σάββατο θα πρέπει να πάμε στην Δράμα να παίξουμε άλλον έναν τελικό γιατί μας μένουν ουσιαστικά τρία παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το απόλυτο με ότι αυτό συνεπάγεται».

Ο Αμερικανός του Πανελευσινιακού, Ελάιζα Τζόνσον, αναφέρθηκε στον Κέβιν Λάνγκφορντ του ΠΑΟΚ, «Γνωρίζαμε πως παίζουμε με ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο και τρέφουμε πολύ μεγάλο σεβασμό για τους αντιπάλους μας. Ήταν πολύ σκληρό παιχνίδι με τον Κέβιν Λάνγκφορντ να ξεχωρίζει και τους προπονητές να κάνουν εξαιρετική δουλειά. Δεν καταφέραμε να πάρουμε την νίκη αλλά έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα