Δοκιμασίες σε Ρόδο & Ελευσίνα για ΑΕΚ & ΠΑΟΚ

Φάνης Παναγιώτου
Δοκιμασίες σε Ρόδο & Ελευσίνα για ΑΕΚ & ΠΑΟΚ

bet365

Τζάμπολ στην 21η αγωνιστική της Basket League, με 5 σημαντικές αναμετρήσεις. Εντός με τον Πανιώνιο ο Άρης, στη Ρόδο η ΑΕΚ στην Ελευσίνα ο ΠΑΟΚ.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ
Αμφότερες δεν βρίσκονται στην καλύτερη τους κατάσταση. Η Ελευσίνα έχασε στο Ρέθυμνο και πλέον ψάχνει την υπέρβαση για να μείνει στην κατηγορία, ενώ από την άλλη, ο “Δικέφαλος” μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό συνεχίζει έχει… συγκάτοικο τον Άρη στην 3η θέση της βαθμολογίας! Συνεπώς το ματς είναι αρκετά σημαντικό, με τους δύο αντιπάλους να θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για διαφορετικούς λόγους.

ΑΡΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση βρίσκεται ο Πανιώνιος. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν τα κατάφερε ούτε στην έδρα του Κόροιβου και με 3 νίκες μετά από 20 αγώνες, μόνο με… θαύμα θα βρίσκεται στη Basket League τη νέα σεζόν. Σε πολύ καλύτερη μοίρα βρίσκεται ο Άρης, που ναι μεν έχασε στη Ρόδο, παραμένει όμως στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, σε ισοβαθμία με τον ΠΑΟΚ. Ο Βεζένκοφ έχασε ορισμένες προπονήσεις (γόνατο), αλλά θα αγωνιστεί κανονικά.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ - ΡΕΘΥΜΝΟ
Σε λίγες ημέρες (5/4) ο Απόλλωνας θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Κυπέλλου. Μέχρι τότε καλείται να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και στις καλές εμφανίσεις, αφού δεν τα κατάφερε ούτε στα Τρίκαλα την προηγούμενη εβδομάδα. Αντίθετα, το Ρέθυμνο επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών με τη νίκη επί του Πανελευσινιακού και πάει με καλή ψυχολογία στην Πάτρα. Σημαντικό πρόβλημα για τους γηπεδούχους η απουσία του Γκάλογουεϊ.

ΝΕΑ ΚΗΦΙΣΙΑ - ΤΡΙΚΑΛΑ
Με ακριβώς αντίθετη ψυχολογία θα μπουν στο παρκέ οι δύο αντίπαλοι… Η ΑΕΝΚ έχασε εύκολα στο ΟΑΚΑ και συνεχίζει να αγνοεί τη χαρά της νίκη, ενώ από την άλλη τα Τρίκαλα πήραν το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Απόλλωνα και εξασφάλισαν σε μεγάλο ποσοστό την παραμονή τους. Αυτό δεν σημαίνει πως η ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη θα παρουσιαστεί αδιάφορη, ωστόσο είναι δεδομένο πως το κίνητρο των γηπεδούχων είναι σαφώς πιο σημαντικό, καθώς δεν… επιτρέπεται νέα ήητα.

ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ - ΑΕΚ
Στη Ρόδο θα αναμετρηθούν δύο από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας. Η καλή πορεία του Κολοσσού δεν σταμάτησε ούτε κόντρα στον Άρη, ενώ η ΑΕΚ πρόσθεσε ακόμα μία εντυπωσιακή εμφάνιση στο ενεργητικό της στο ματς με την ΑΕΝΚ. Αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι περιμένουν τον Άγγελο Τσάμη, που ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό το τελευταίο διάστημα, με την Ένωση να έχει για πρώτη φορά στη σύνθεση της τον Σκότι Γουίλμπεκιν.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Σάββατο 21 Μαρτίου

2ο ΚΓ Ελευσίνας 17.00 Πανελευσινιακός-ΠΑΟK Αναστόπουλος-Παπαπέτρου-Τσώνος Β (Ντίνος)
Αλεξάνδρειο 17.00 Άρης-Πανιώνιος Πηλοϊδης-Θεονάς-Νικολούλης (Παπαγεωργίου)
ΚΓ Απόλλωνα Π. 17.00 Απόλλων Π.-Ρέθυμνο Καρακατσούνης-Ανδρικόπουλος-Καλδίρης (Θεοδοσόπουλος)
ΚΓ Ι. Ζηρίνης 17.00 ΑΕΝΚ-Τρίκαλα Γκόντας-Μάνος-Γεωργιάδης (Μαύρος)
Βενετόκλειο 17.00 Κολοσσός Ρ.-ΑΕΚ Σιχνάς-Ψαριανός-Ξενικάκης (Βιτζηλαίος)

Δευτέρα 23 Μαρτίου

ΟΑΚΑ 17.00 Παναθηναϊκός-Κόροιβος Σώμος-Παγώνης-Κατραχούρας (Άκελ)
ΣΕΦ 18.00 Ολυμπιακός-ΚΑΟΔ Φούφης-Ταρενίδης Στ.-Αναστόπουλος Α. (Ντάβαρης)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ BASKET LEAGUE

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα