Λάνγκφορντ: «Ώρα να ξεκινήσουμε να παίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε»

Gazzetta team
Λάνγκφορντ: «Ώρα να ξεκινήσουμε να παίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε»

bet365

Ο Κέβιν Λάνγκφορντ γράφει για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, τη συνέχεια, όπως και για τις σειρές που βλέπει αυτό τον καιρό και για το πως περνάνε οι μέρες στην Θεσσαλονίκη.

Το blog του Κέβιν Λάνγκφορντ στο esake.gr

«Μία ακόμη εβδομάδα πέρασε και ένα ακόμη μπλογκ.

Θα ξεκινήσουμε με το παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας με τον Ολυμπιακό. Δεν παίξαμε στο επίπεδο που έχουμε την δυνατότητα να παίζουμε. Απέναντι σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, πρέπει να δίνεις τον καλύτερό σου σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα θέλαμε τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά τώρα είναι η ώρα να κάνουμε τα πράγματα σωστά. Απομένουν μερικά ακόμη παιχνίδια μέχρι να ξεκινήσουν τα πλέι οφ, οπότε τώρα είναι η ώρα για να ξεκινήσουμε να παίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε.

Η ζωή εκτός μπάσκετ παραμένει ίδια. Τίποτα πραγματικά νέο ή ενδιαφέρον. Συνειδητοποίησα ότι απλά περιμένω να αλλάξει ο καιρός. Νομίζω ότι ο κρύος καιρός είναι αυτός που κάνει τις μέρες να περνούν τόσο αργά. Ή πηγαίνει τόσο αργά γιατί απλά μετράω τις μέρες. Στην πραγματικότητα περιμένω τη νέα ταινία των Avengers. Είμαι θαυμαστής των super heroes και πραγμάτων σαν αυτά. Νομίζω ότι ο X-men είναι ο αγαπημένος μου, αν και δεν συμπαθώ καθόλου τον Wolverine. Ξέρω ότι ο Wolverine είναι ο αγαπημένος χαρακτήρας όλων από τον X-men, αλλά για μένα είναι ένας από τους πλέον αδύναμους. Τελευταία παρακολουθώ και το τηλεοπτικό σόου Arrow and Flash. Πιστεύω ότι εγώ και ο Λιάπης είμαστε οι μόνοι που το παρακολουθούμε και μιλάμε συνέχεια για αυτό. Τα επεισόδια αυτής της εβδομάδας ήταν πραγματικά πολύ καλά.

Θα ολοκληρώσω το μπλογκ αυτής της εβδομάδας μιλώντας για το επόμενο παιχνίδι αλλά θα το κάνω πολύ περιληπτικά. Παίζοντας εκτός έδρας, πρέπει να κερδίσεις, είναι μία καλή ομάδα ιδιαίτερα στην έδρα της και δίνουν μεγάλη μάχη για να μείνουν στην κατηγορία. Ξέχασα να σημειώσω ότι παίζουμε με την Ελευσίνα. Δεν ξέρω πως ακριβώς γράφεται το όνομα, αλλά δεν έχω όρεξη να το ψάξω, οπότε είναι αρκετό αυτό που κάνω.

Μέχρι την επόμενη εβδομάδα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα