Μέξας: «Όταν είναι και σε καλή ημέρα ο Διαμαντίδης...»

Γιάννης Ράμμας
Μέξας: «Όταν είναι και σε καλή ημέρα ο Διαμαντίδης...»

bet365

Ο ΚΑΟΔ προσπάθησε απέναντι στον Παναθηναϊκό (65-81) του Δημήτρη Διαμαντίδη στη Δράμα κι ακριβώς αυτό ήταν το κέρδος του κατά τον Κώστα Μέξα.

«Ξέραμε ότι είναι πολύ δύσκολο, ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα διαφορετικού επιπέδου από εμάς. Παρόλα αυτά προετοιμαστήκαμε καλά, αλλά δεν ήμασταν αποφασιστικοί και συγκεντρωμένοι σε κάποια σημεία για να εκμεταλλευτούμε τα λάθη στην άμυνα του Παναθηναϊκού. Είναι αλήθεια ότι ήρθαν συγκεντρωμένοι, δε μπήκαν χαλαρά στο παιχνίδι κι αυτό φαίνεται απ' το χρόνο συμμετοχής των βασικών. Κι όταν είναι και σε καλή ημέρα ο Διαμαντίδης τα πράγματα για την αντίπαλη άμυνα είναι ακόμη πιο δύσκολα. Έτσι ήταν και για εμάς σήμερα (σ.σ. 16/3). Υπήρχαν και στιγμές που ήμασταν και συγκεντρωμένοι κι επιθετικοί και στην άμυνα και στην επίθεση και φτάναμε κοντά στο σκορ, αλλά στο τέλος δεν αντέξαμε. Σ' αυτά τα ματς αν δε βάλεις και μεγάλα σουτ σε συγκεκριμένες στιγμές είναι πολύ δύσκολο. Χάσαμε δίκαια, αλλά τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια, πάλεψαν και το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήταν μία συνέχεια των τελευταίων εμφανίσεων, που ήταν σε πολύ καλό επίπεδο. Το ζητούμενο πλέον είναι να συνεχίσουμε στο ίδιο επίπεδο. Παίζουμε τώρα με τον Ολυμπιακό και μετά έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι με την Ελευσίνα εδώ, το οποίο είναι ίσως το πιο σημαντικό της χρονιάς» είπε απ' το «Δ. Κραχτίδης» στη συνέντευξη Τύπου της 20ής αγωνιστικής της Α1 ο 38χρονος προπονητής του ΚΑΟΔ.

Με τη σειρά του, ο Ντάρελ Χάρις σχολίασε: «Έγινε μία μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες, που δεν σταμάτησαν να συναγωνίζονται και να μάχονται. Στο τέλος η ευστοχία που είχε ο Παναθηναϊκός ήταν αυτή που έκρινε και τη νίκη. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με την ίδια ένταση στις προπονήσεις αι ο ένας να πιέζει τον άλλον ως συμπαίκτες για να γινόμαστε καλύτεροι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα