Χουγκάζ: «Η χειρότερη βραδιά μου στην ομάδα»

Χουγκάζ: «Η χειρότερη βραδιά μου στην ομάδα»

bet365

Ο Πανιώνιος βρίσκεται σε άσχημη βαθμολογική θέση κι οι Κρις Χουγκάζ και Βασίλης Ξανθόπουλος δεν έκρυψαν τη λύπη τους για την κατάσταση που επικρατεί.

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Κρις Χουγκάζ ανέφερε μετά από την ήττα από τον ΚΑΟΔ για την άσχημη κατάσταση της ομάδας: «Είναι η χειρότερη βραδιά που μπορώ να θυμηθώ, όσα χρόνια είμαι στην ομάδα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο πάλι λόγω πίεσης, δεν μπορούσαμε να λειτουργήσουμε με καθαρό μυαλό. Αλλά η μεγάλη ήττα δεν είναι αυτή. Είναι η όλη κατάσταση που επικρατεί στον Πανιώνιο. Στενοχωριέμαι που ο κόσμος μας έχει πικραθεί και αντιδρά έτσι, γιατί δεν έχει συνηθίσει να βλέπει αυτήν την κατάσταση. Ούτε εγώ έχω συνηθίσει.

Από 7/2 και το πρώτο παιχνίδι μου έως τις 7/3 έχω δει πως αυτή η ομάδα δεν ήταν ο Πανιώνιος που περίμενα. Και δεν εννοώ αγωνιστικά. Ούτε ήταν αυτό που πίστευα πως υπάρχει και με έκανε να έλθω να βοηθήσω. Κλήθηκα να βοηθήσω όταν άλλοι αρνήθηκαν. Πήρα το ρίσκο και την ευθύνη να αναλάβω. Είμαι υπερήφανος για την απόφαση που πήρα, παρά τον κίνδυνο που υπάρχει σε προσωπικό επίπεδο.

Η στενοχώρια μου ήταν δεδομένη από το δεύτερο παιχνίδι, οπότε είπα πως ο Πανιώνιος είναι άρρωστος. Υπάρχει εμφύλιος πόλεμος. Βλέπω, ακούω διαβάζω απίστευτα πράγματα. Η ΚΑΕ, με τις υποδομές, με τον Ερασιτέχνη, με μερίδα οργανωμένων, αντικρουόμενες καταστάσεις που σίγουρα δεν αποσκοπούν στο καλό του συλλόγου. Έχω ζήσει, μεγαλώσει με το όνειρο ενός ενιαίου Πανιωνίου που μόνο κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Φτάσαμε εδώ, με μπαλώματα παικτών και προπονητών. Η ομάδα κινδύνευσε να μην ξεκινήσει καν στο πρωτάθλημα. Μπήκε με εφήβους, αρνητικά αποτελέσματα, αλλαγές προπονητών και παικτών. Υπήρξαν και ατυχίες. Το κύριο πρόβλημα είναι ότι ο Πανιώνιος δεν κινδυνεύει να πέσει, βαθμολογικά, έχει υποβιβαστεί ως σύλλογος στα μάτια των περισσότερων υγιών Πανιώνιων. Κάποιοι λειτουργούν ανεξάρτητα, αυτόνομα, με ατομικό συμφέρον. Αν και δεν καταλαβαίνω τι μπορεί να κερδίσει κάποιος. Ο Πανιώνιος μπορεί να προσφέρει υγιή αθλητισμό, ανάπτυξη παικτών, αθλητική νοοτροπία και όλα αυτά απουσιάζουν».

Ο Bασίλης Ξανθόπουλος από την πλευρά των παικτών: «Σκέφτομαι πως ήμουν εδώ πριν 3 χρόνια, σε συνέντευξη στην οποία μιλούσα για τη διεκδίκηση της τρίτης θέσης. Και τώρα "πέφτει" η ομάδα. Τα συναισθήματα είναι πολλά. Δεν ξέρω τι να πω. Δεν μπορώ να τα εκφράσω, δυστυχώς. Έχουν γίνει πάρα πολλά. Εμείς μένουμε στο προσκήνιο, οι παίκτες και οι προπονητές. Το δικό μας όνομα θα γραφτεί στην ομάδα που "έριξε" τον Πανιώνιο. Μπορεί να μην φαίνεται στο γήπεδο, αλλά έχει γίνει τεράστια προσπάθεια. Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις. Δεν μπορώ να ζητήσω από κάποιο φίλαθλο να μπει στη θέση μας. Είναι πολύ δύσκολο. Δεν καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους υγιείς φιλάθλους του Πανιωνίου, που είναι πολλοί. Πιστεύω πως εκφράζω όλα τα παιδιά, όταν λέω πως θέλαμε μέσα από την καρδιά μας να μείνει η ομάδα στην Α1. Δεν αξίζει να βρίσκεται οπουδήποτε αλλού. Η συνέχεια είναι πάρα πολύ δύσκολη. Δεν ξέρω τι μας περιμένει από τη Δευτέρα. Είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι σε αυτήν την κατάσταση. Δεν ξέρω πώς να αντιδράσω. Συγχαρητήρια στη Δράμα. Ήταν καλύτερη και κέρδισε δίκαια. Έχει πολύ καλό σύνολο. Αξίζει να είναι στην Α1».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα