Σφαιρόπουλος: «Χαρούμενοι για τη νίκη και τον Παπαπέτρου»

Σφαιρόπουλος: «Χαρούμενοι για τη νίκη και τον Παπαπέτρου»
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης του Ολυμπιακού ενώ δεν έκρυψε τη χαρά του για την επιστροφή του Ιωάννη Παπαπέτρου στο παρκέ.

Ο Ολυμπιακός έκανε το 8-1 στο Top 16 φεύγοντας με το «διπλό» από το Μιλάνο. Ο προπονητής των Πειραιωτών δε θα μπορούσε να μην είναι ικανοποιημένος από το θετικό αποτέλεσμα ενώ στις δηλώσεις του δεν ξέχασε και τον Ιωάννη Παπαπέτρου.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, με σπουδαία συγκέντρωση, ειδικά στην άμυνα. Ήταν πολύ σημαντικό ότι ξεκινήσαμε τόσο συγκεντρωμένοι. Αυτή η άμυνα μας έδωσε εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια του παιχνιδιού. Ξέραμε ότι η Αρμάνι είχε την ποιότητα να αντιδράσει και περιμέναμε ένα σκληρό παιχνίδι. Ξέραμε ότι μετά τον τελικό του κυπέλλου Ιταλίας είχαν κάνει εξαιρετικά ματς κόντρα στη Νίζνι και την Ρέτζιο Εμίλια. Περιμέναμε να αντιδράσουν. Όταν, όμως, η Αρμάνι πλησίαζε, είχαμε πάντα τις απαντήσεις και τις λύσεις για να κρατάμε το προβάδισμα και να ελέγχουμε τον αγώνα. Ήταν σημαντικό πολύ ότι είχαμε συγκέντρωση στην τελευταία περίοδο όταν η Αρμάνι προσπάθησε να δώσει την τελική της μάχη, είχαμε τη συγκέντρωση και το καθαρό μυαλό να γυρίσουμε σωστά τη μπάλα και να βρούμε τις λύσεις. Σήμερα είμαστε χαρούμενοι για ακόμη έναν λόγο. Επειδή ο Ιωάννης Παπαπέτρου επέστρεψε στο ρόστερ μας έπειτα από έναν σκληρό τραυματισμό. Είναι σημαντικό και χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες στο ρόστερ, όλοι είναι σημαντικοί και τους χρειαζόμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμους. Συγχαρητήρια στην Αρμάνι και τον καλό μου φίλο Μπάνκι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.