Ζήτησε βελτίωση στην άμυνα ο Σάκοτα

Ζήτησε βελτίωση στην άμυνα ο Σάκοτα

bet365

Για το πολύ σημαντικό ματς με τον Απόλλωνα (7/3, 17:00) μίλησε ο Ντράγκαν Σάκοτα, που τόνισε πως η ΑΕΚ πρέπει να παρουσιαστεί βελτιωμένη στην άμυνα, αν θέλει να έχει τύχη στην Πάτρα.

«Φέτος, ο Απόλλων Πατρών πραγματοποιεί μία πολύ καλή σεζόν. Είναι πολύ καλή ομάδα που έχει επιτύχει στην επιλογή των ξένων παικτών που απαρτίζουν το ρόστερ της και οι οποίοι είναι όλοι επιπέδου Ευρωλίγκας. Σίγουρα, δεν μας περιμένει εύκολη δουλειά με αντίπαλο τον Απόλλωνα. Θα γίνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με μεγάλη σημασία και για τις δύο ομάδες. Αναμένεται να διεξαχθεί ένα μεγάλο ντέρμπι», τόνισε αρχικά ο Σερβοέλληνας τεχνικός στο aekbc.gr και συμπλήρωσε:

«Εμείς ξέρουμε ότι αν δεν βελτιωθούμε στην άμυνα, τότε δεν έχουμε τύχη απέναντι σε μία ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Στο πρώτο παιχνίδι που παίξαμε με τον Απόλλωνα είχαμε πρόβλημα στην αντιμετώπιση του Ελ Αμίν και του Φιτζπάτρικ. Θεωρώ ότι πέρα από αυτούς τους δύο παίκτες, και οι υπόλοιποι παίκτες του Απόλλωνα είναι αρκετά επικίνδυνοι, ειδικά από τη στιγμή που θα αγωνίζονται εντός έδρας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα