Μπάνκι: «Συνέπεια και ένταση κόντρα στον Ολυμπιακό»

Μπάνκι: «Συνέπεια και ένταση κόντρα στον Ολυμπιακό»
Ο Λούκα Μπάνκι μίλησε για ματς κόντρα στον Ολυμπιακό (6/3, 21:45/Novasports 2) και τόνισε πως οι παίκτες του πρέπει να έχουν συνέπεια και ένταση. Τι είπε για τον Σπανούλη.

«Αντιμετωπίζουμε τον πρωτοπόρο του ομίλου μας. Για μας είναι ευκαιρία να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε μια ομάδα πολύ δυνατή και αθλητική, με ηγέτη τον Βασίλη Σπανούλη που έχει σπουδαίες ικανότητες. Απέναντι σε τέτοιες αρετές, θα χρειαστεί εμείς να έχουμε συνέπεια και ένταση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα», ανέφερε ο προπονητής της ΕΑ7 Αρμάνι Μιλάνο, Λούκα Μπάνκι.

Ο Νικολό Μέλι, είπε με τη σειρά του: «Δεν ξέρω αν είναι η τελευταία μας ευκαιρία για να πετύχουμε κάτι στο Top 16, καθώς εξαρτόμαστε κι από άλλες ομάδες και ποτέ δεν ξέρεις πότε είναι η τελευταία σου ευκαιρία. Σίγουρα πάντως ο αντίπαλός μας είναι μια πολύ συμπαγής και ταλαντούχα ομάδα, με έναν μεγάλο κορμό Ελλήνων παικτών. Θα είναι σπουδαία υπόθεση να τους νικήσουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.