Θυμήθηκε τα χρόνια στο κολέγιο ο Σλότερ…

Θυμήθηκε τα χρόνια στο κολέγιο ο Σλότερ…

Gazzetta team
Θυμήθηκε τα χρόνια στο κολέγιο ο Σλότερ…
Τα χρόνια όπου αγωνιζόταν στο NCAA με το Western Kentucky θυμήθηκε ο AJ Σλότερ.

Ο AJ Σλότερ έχει τη δική του ιστορία στο Western Kentucky. Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού αποφοίτησε το 2010, αλλά τα κολεγιακά χρόνια είναι κάτι μοναδικό. Τόσο για τον ίδιο, όσο και για τους περισσότερους που ζουν την εμπειρία του NCAA…

Οι απόφοιτοι του Western Kentucky δεν ξέχασαν τον Σλότερ και ένας από αυτούς βρέθηκε στο γήπεδο της Μακάμπι για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Βλέπετε, μένει μόνιμα εκεί και δεν έχασε την ευκαιρία να τα πει με τον Σλότερ.

“Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ήξερα πως πρόκειται για μια δύσκολη έδρα. Ήταν αρκετά καλοί στο ένας εναντίον ενός, οπότε γνώριζα πως θα έπαιζαν πραγματικά σκληρή άμυνα σε μένα. Είχαν μερικές παγίδες αμυντικά, οπότε ήταν αρκετά δύσκολο για εμένα να σουτάρω”, σχολίασε αρχικά ο SG του Παναθηναϊκού, για να συμπληρώσει: "Αυτό είναι κάτι το τυπικό στην Ευρωλίγκα. Μπορείτε να δείτε τέτοιο κόσμο όλη την ώρα. Γι' αυτό δεν θα έλεγα πως είναι παράγοντας που έκρινε το αποτέλεσμα. Ήμασταν έτοιμοι να παίξουμε καλά απόψε, απλώς ήταν απότομο".

ΤΟ ΚΟΛΕΓΙΟ ΚΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ
Φυσικά δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στο Western Kentucky και τόνισε πως: "Προσπαθώ να παρακολουθώ τα παιχνίδια, αλλά δεν μπορώ να μένω μέχρι τόσο αργά ξύπνιος. Είτε τα Σαββατοκύριακα προσπαθώ να επικοινωνώ με τα παιδιά και τον προπονητή Χάρπερ", ενώ για τα μελλοντικά του σχέδια, ο AJ Σλότερ υπογράμμισε πως "έχω κάποιες επιλογές για την επόμενη σεζόν. Θα τις ζυγίσω και θα δω τι θα συμβεί το καλοκαίρι".