Ο γιος του Μανούτ Μπολ... συνεχίζει το έργο του (vids)

Ο γιος του Μανούτ Μπολ... συνεχίζει το έργο του (vids)

bet365

Ο Μανούτ Μπολ έφυγε από τη ζωή στα 47 του χρόνια από μία ασθένεια του δέρματος. Σχεδόν πέντε χρόνια μετά ο γιος του, Μπολ Μπολ, σκοπεύει να συνεχίσει το έργο του.

Ο Μανούτ Μπολ... έβλεπε τη ζωή από τα 2,31 μέτρα κι ήταν ο πιο ψηλός παίκτης που είχε αγωνιστεί στο ΝΒΑ, πριν από την εμφάνιση του Γκέοργκε Μουρεσάν (2,31μ.) το 1993.

Έπαιξε στο ΝΒΑ από το 1985 μέχρι το 1994 (Γουάσιγκτον, Γκόλντεν Στέιτ, Φιλαντέλφεια, Μαΐαμι) και στη συνέχεια αφοσιώθηκε στον ακτιβισμό, και στην φιλανθρωπία με σκοπό να βοηθήσει τους ανθρώπους του Σουδάν που ήταν η πατρίδα του.

Περίπου πέντε χρόνια από τον θάνατό του οι προβολείς πέφτουν στον γιο του. Ο Μπολ Μπολ είναι μόλις 15 χρονών κι έχει ύψος 2,08 μέτρα!

Ο Μπολ πιστεύουν πως είναι από τα κορυφαία ταλέντα της ηλικίας του, ενώ είναι αρκετά ώριμος και γνωρίζει καλά τις δυνατότητές του. Μάλιστα, όνειρό του είναι να συνεχίσει το έργο του πατέρα του και να βοηθήσει τους ανθρώπους του Σουδάν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα