Ενισχυμένος στον… τελικό ο Πανιώνιος!

Ενισχυμένος στον… τελικό ο Πανιώνιος!

bet365

Ο Πανιώνιος θα υποδεχτεί τον ΚΑΟΔ (7/3, 17:00) και αναμένεται να παρουσιαστεί ενισχυμένος στον… τελικό παραμονής!

Ο Ιστορικός είναι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, με μόλις 3 νίκες και αν θέλει να αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στη Basket League θα πρέπει πάση θυσία να πάρει το ματς με τον ΚΑΟΔ (7/3, 17:00).

Ο Πανιώνιος ποντάρει πολλά στην έδρα του, ωστόσο μετά από καιρό έχει ευχάριστα νέα και στο οργανωτικό κομμάτι. Βλέπετε, επιστρέφει στη δράση ο Λουκ Χάνκοκ, ο οποίος είχε κλέψει την παράσταση, έμεινε όμως αρκετό καιρό στα πιτς και η απουσία του “πλήγωσε” σημαντικά την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Ο Λουκ Χάνκοκ μετράει 12.8 πόντους κατά μέσο όρο και η επιστροφή του αναμένεται να λύσει τα χέρια του Κρις Χουγκάζ. Εκτός από τον πρωταθλητή του NCAA με το Λούιβιλ, στο παρκέ αναμένεται να εμφανιστεί και ο πολύπειρος ψηλός ο Τζος Άσελιν.

Ο τελευταίος βρίσκεται στην Ελλάδα εδώ και μερικές ημέρες και τελικά θα παίξει για τους “κυανέρυθρους” παίρνοντας τη θέση του Τόνι Γουντς. Ακόμα θα αποχωρήσει και ο Μακί ΜακΝάιτ για να μπει ξανά στη δωδεκάδα ο Χάνκοκ, ενώ επιστρέφει και ο Χρήστος Ταπούτος που ταλαιπωρήθηκε από βαρύ διάστρεμμα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα