Με Έλληνες (ξανά) το Jordan Brand Classic

Με Έλληνες (ξανά) το Jordan Brand Classic

bet365

Για ακόμα μία χρονιά το ελληνικό μπάσκετ θα εκπροσωπηθεί στο Jordan Brand Classic, εκεί όπου θα… μαζευτούν τα καλύτερα ταλέντα της Ευρώπης.

Το Jordan Brand Classic θα λάβει χώρα από τις 6 έως τις 8 Μαρτίου και φέτος θα διεξαχθεί στο Ζάγκρεμπ. Πρόκειται για το ετήσιο ραντεβού των κορυφαίων ταλέντων της Ευρώπης και φέτος είναι η σειρά των παιδιών που έχουν γεννηθεί το 1999.

Το ελληνικό μπάσκετ θα εκπροσωπηθεί από τους Δημήτρη Μωραϊτη (Πανιώνιος) και Παναγιώτη Βίρλα (Προμηθέας Πατρών, Β’ Εθνική), ενώ από το ονόματα που ξεχωρίσουν είναι του Ντζανάν Μούσα, που είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό.

Συνολικά πάνω από 30 αθλητές θα προπονηθούν το συγκεκριμένο τριήμερο και οι 10 που θα ξεχωρίσουν θα μπουν στο αεροπλάνο με προορισμό τις ΗΠΑ, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τους κορυφαίους Αμερικανούς που έχουν γεννηθεί το 1999.

Στο πρόσφατο παρελθόν οι Σταμάτης (Πανιώνιος), Χαραλαμπόπουλος (Παναθηναϊκός), Παπαγιάννης (Παναθηναϊκός) και Λούντζης (Παναθηναϊκός) είναι μερικοί από τους Έλληνες που έχουν πάρει μέρος στο Jordan Brand Classic.

 

Τελευταία Νέα