Διαδικασίες για νέο γήπεδο η ΑΕΝΚ

Διαδικασίες για νέο γήπεδο η ΑΕΝΚ

bet365

Η Νέα Κηφισιά θα κινηθεί για την κατασκευή ενός νέου σύγχρονου κλειστού γυμναστηρίου, έπειτα από απόφαση που πάρθηκε στο Δ.Σ. του συλλόγου.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει:

«Το Δ.Σ. της Α.Ε.Ν.Κ. κατά την τελευταία συνεδρίασή του ασχολήθηκε,μεταξύ άλλων,ιδιαιτέρως με το πρόβλημα της έλλειψης κλειστού γυμναστηρίου.

Ο πρόεδρος κ. Κατσαμπάνης Κων/νος στην εισήγησή του ενημέρωσε τα μέλη ότι την τρέχουσα αθλητική περίοδο ο αριθμός των αθλητών που αιτήθηκαν την εγγραφή τους στο σύλλογό μας ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη πλησιάζοντας τους 330.Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το κλειστό γυμναστήριο του 8ου Δημ.Σχολείου Δ.Βικέλας’ να εξυπηρετεί μόνο τα επίλεκτα αγωνιστικά τμήματα,αυτά που αγωνίζονται στην Α΄ κατηγορία,ένεκα και του γεγονότος ότι σ’αυτό συστεγάζονται άλλα τρία σωματεία.

Όλα τα υπόλοιπα αγωνιστικά τμήματα,αλλά κι εκείνα των υποδομών-ηλικίες μεταξύ 5-15 ετών- χρησιμοποιούν τα ανοικτά γήπεδα του 3ου Γυμασίου και 3ου Λυκείου.Τα γήπεδα αυτά,εκτός του ότι είναι ακατάλληλα για την σωστή ανάπτυξη των αθλητών,γίνονται και η αιτία για ελλιπείς προπονήσεις λόγω καιρικών συνθηκών,αλλά και για τραυματισμούς ενίοτε σοβαρούς.

Η Α.Ε.Ν.Κ. μετά από 20 χρόνια συνεχούς ανοδικής πορείας σήμερα αγωνίζεται για δεύτερη χρονιά,σε επίπεδο αντρικής ομάδας,στην Α1 εθνική κατηγορία με την επωνυμία ΑΕΝΚ ΚΑΕ ΔΗΜΟΥΛΑΣ.Οι υψηλοί στόχοι της Κ.Α.Ε. όπως και η πληθώρα των αθλητών της ερασιτεχνικής Α.Ε.Ν.Κ. καθιστούν επείγουσα την ανάγκη ενός σύγχρονου κλειστού γυμναστηρίου στην πόλη μας.

Σήμερα στην Κηφισιά υπάρχει ένα ήδη εγκεκριμένο,από την Περιφέρεια,χρηματοδοτικό κονδύλι για αθλητικούς χώρους και θεωρώ ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μία μοναδική ευκαιρία για να λυθεί το πρόβλημα στέγασης που ταλαιπωρεί πολλά χρόνια το σύλλογό μας,άλλα κι άλλους ερασιτεχνικούς συλλόγους της πόλης της Κηφισιάς.Η Α.Ε.Ν.Κ. υποστηρίζει την δημιουργία,μεταξύ των άλλων,και κλειστού γηπέδου στο‘τρίγωνο Φραγκοπούλου’ επιδιώκοντας την ένταξή του στο υπάρχον χρηματοδοτούμενο σχέδιο.

Το δημοφιλές και αγαπημένο άθλημα του μπάσκετ,που έχει δώσει στη χώρα μας τις περισσότερες επιτυχίες,τόσο σε συλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο,πρέπει με κάθε τρόπο να υποστηρίζεται σε επίπεδο κυρίως ερασιτεχνικών σωματείων γιατί είναι αυτονόητο ότι αυτά αποτελούν το ‘φυτώριο’ των αυριανών πρωταθλητών.

Προτείνω λοιπόν στο Δ.Σ. να ψηφίσουμε υπέρ της κατασκευής ενός σύγχρονου κλειστού γυμναστηρίου στο ‘τρίγωνο Φραγκοπούλου’.

Εν συνεχεία,το Δ.Σ. ευρισκόμενο σε πλήρη

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

Το Δ.Σ. του ερασιτεχνικού σωματείου Αθλητική Ένωση Νέας Κηφισιάς συντάσσεται με τον στόχο για την κατασκευή ένος σύγχρονου κλειστού γυμναστηρίου πολλαπλής χρήσης στο ‘τρίγωνο Φραγκοπούλου’ και προς αυτή την κατεύθυνση θα βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις για την επίτευξή του».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα