Σκουρτόπουλος: «Η ομάδα είναι σε ανάκαμψη»

Γιάννης Ράμμας
Σκουρτόπουλος: «Η ομάδα είναι σε ανάκαμψη»

bet365

Η ήττα απ' τον Παναθηναϊκό (77-94) δεν ήταν ικανή ν' απογοητεύσει το Θανάση Σκουρτόπουλο, ο οποίος είναι αισιόδοξος γι' ακόμη καλύτερη πορεία του Ρεθύμνου στην Α1.

Θα 'θελα να δώσω "συγχαρητήρια" στον κόουτς (σ.σ. Ιβάνοβιτς) και στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι και νομίζω ότι έπαιξαν πολύ καλά και κέρδισαν δίκαια. Απ' την πλευρά μας, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε κάποια προβλήματα με κάποιες εναλλαγές στην άμυνα, που κατά διαστήματα μας βοήθησαν να είμαστε κοντά στο σκορ. Στο τέλος, όμως, η πολύ καλή λειτουργία του Παναθηναϊκού στην επίθεση, μ' έξτρα πάσα, τους βοήθησε να βάλουν κάποια εύκολα καλάθια, να συντηρήσουν κάποια διαφορά, έχοντας ταυτόχρονα πολύ καλά ποσοστά. Συγχαρητήρια στα παιδιά τα δικά μου. Έκαναν ένα πολύ καλό αγώνα, με πολλές ασίστ και καλό ομαδικό πνεύμα. Η ομάδα είναι σε ανάκαμψη κι αυτό μας ευχαριστεί ιδιαίτερα. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (9/3, 17:30/ΟΤΕ Sport 3) και θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα, ώστε να παρουσιαστούμε στα τελευταία 7 παιχνίδια όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται. Καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα κι ό,τι καλύτερο για τη χρονιά» είπε απ' το «Μελίνα Μερκούρη» στη συνέντευξη Τύπου της 18ης αγωνιστικής της Α1 ο 50χρονος προπονητής του Ρεθύμνου.

Με τη σειρά του, ο Ντέγιαν Κράβιτς σημείψσε: «Για τα πρώτα 18 λεπτά ήμασταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί. Από εκεί και μετά ο αντίπαλος πάτησε... γκάζι και ξέφυγε στο σκορ. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, είναι μία από'τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης κι εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε και να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε εν όψει του ματς με τον Ολυμπιακό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα