Βετούλας: «Ν' ανταπεξέλθουμε & να προετοιμαστούμε για την ΑΕΚ»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Βετούλας: «Ν' ανταπεξέλθουμε & να προετοιμαστούμε για την ΑΕΚ»

bet365

Ο Νίκος Βετούλας έδωσε συγχαρητήρια στον Κολοσσό Ρόδου, που πιστεύει πως έδειξε να θέλει περισσότερο τη νίκη.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα ανέφερε για την ήττα στη Ρόδο: «Συγχαρητήρια στον κόουτς για τη νίκη, αλλά και για τη δουλειά που έχει κάνει, καθώς έχει φτιάξει μία ομάδα με αρχές. Θεωρώ πως στο τέλος του τρίτου και του τέταρτου δεκαλέπτου, ο Κολοσσός ήθελε περισσότερο τη νίκη. Μέσω της ζον πρες προσπαθήσαμε να πάρουμε τη νίκη, αλλά στο τέλος κάναμε κρίσιμα λάθη, με αποτέλεσμα ο Κολοσσός να τα καταφέρει καλύτερα από εμάς. Όμως, όλοι μαζί χάνουμε και παρά το γεγονός πως αυτή η εβδομάδα θα είναι δύσκολη στο ψυχολογικό κομμάτι λόγω της ήττας, εμείς θα πρέπει να ανταπεξέλθουμε και να προετοιμαστούμε για το δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ».

Ο Γάιος Σκορδίλης από την πλευρά των παικτών: «Σήμερα ξέραμε πως θα παίξουμε σε μία δύσκολη έδρα, καθώς ο Κολοσσός είναι μία ομάδα που της αρέσει να τρέχει στον αιφνιδιασμό. Έτσι όπως πήγε το ματς που οι δύο ομάδες ήταν κοντά, κρίθηκε στις βολές και στα λάθη. Εμείς, στο τέλος είχαμε 1/4 βολές, ενώ ο Αργυρόπουλος, ο οποίος αστόχησε στο τέλος, έχει πάρει πολλά τέτοια παιχνίδια στην καριέρα του. Συμβαίνουν αυτά και γι’ αυτό κοιτάμε να πάρουμε τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα