Λυκογιάννης: «Ίσως νίκησε ο πιο... τυχερός»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Λυκογιάννης: «Ίσως νίκησε ο πιο... τυχερός»

bet365

Ο Άρης Λυκογιάννης ευχαρίστησε τον κόσμο του Κολοσσού που γέμισε το γήπεδο και για την απίστευτη νίκη που πήρε η ομάδα του απέναντι στον Απόλλωνα τόνισε πως ίσως να κέρδισε ο πιο τυχερός στο «Βενετόκλειο».

Ο τεχνικός του Κολοσσού ανέφερε για τη νίκη επί του Απόλλωνα: «Είναι πολλά αυτά που θέλω να πω. Αρχικά, σήμερα έχει γενέθλια ο γιος μου και δεν έχει τύχει να τα χάσω ποτέ. Όμως, ο Θεός αποφάσισε να μας δώσει τη νίκη και έτσι ο Θοδωρής πήρε μία χαρά από την τηλεόραση. Πριν μιλήσω για το παιχνίδι θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε και μας βοήθησε πολύ σήμερα, αλλά και τη διοίκηση για όσα έχει κάνει από τη μέρα που ήρθα, τους κ.κ. Κουγιό, Χατζηλαζάρου και Κόκκινο. Ξέραμε πως η Πάτρα είναι μία ομάδα που παίζει με διαφορετικό στιλ. Εμείς σήμερα κάναμε εξαιρετική δουλειά στην άμυνα, αλλά επειδή το ίδιο κάνει και ο Απόλλων, στην επίθεση δεν τα πήγαμε τόσο καλά. Μάλιστα, ένας σημαντικός παίκτης για εμάς ο Γουότερς ήταν σε κακή μέρα. Γενικά κάναμε πολλά λάθη όταν ήμασταν μπροστά και παραλίγο να χάσουμε το ματς.

Ήταν και η παράδοση που ήθελε την Πάτρα να νικά πάντα. Ίσως σήμερα να νίκησε και ο πιο τυχερός. Έγινε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι για τους ουδέτερους, αλλά για όλους εμάς που παίζαμε δεν ήταν κατάλληλο για καρδιακούς. Σίγουρα αυτή η νίκη θα μας απελευθερώσει για λίγο, αλλά το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα.

Ο Λαρεντζάκης είναι ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης. Επειδή τον ήξερα από Έφηβο, έχει στόφα παίκτη, αλλά η νοοτροπία του δεν είναι τόσο καλή και σε αυτό προσπαθούμε να τον βοηθήσουμε. Να μπει δηλαδή σε μία άλλη διαδικασία. Ο Γιαννούλης έχει ταλέντο και φέτος έχει αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά και τα πηγαίνει πολύ καλά».

Ο Χριστόφορος Στεφανίδης από την πλευρά των παικτών: «Σήμερα πετύχαμε μία πολύ μεγάλη νίκη. Ξέραμε πόσο καλή και δύσκολη ομάδα είναι η Πάτρα, καθώς με το παιχνίδι της σε εξωθεί να κάνεις λάθη. Παρουσιάζεται συνεχώς διαφορετική και γι’ αυτό εμείς βρεθήκαμε να παίζουμε με τρεις κοντούς ή τρεις ημίψηλους. Στο τέλος είδαμε ένα παιχνίδι… αλάνας, όπου ήμασταν μπροστά και παραλίγο να το χάναμε. Αυτό που έκανε ο Γουότερς με τις τρεις βολές στο τέλος, το κάνουν οι μεγάλοι παίκτες, καθώς δεν ήταν σε καλή μέρα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε, όπου πιστεύω να το χάρηκε το παιχνίδι. Εμείς ήμασταν αναγκασμένοι να διαχειριστούμε τις απουσίες του Τσάμη και αυτή που προέκυψε στην πορεία με τον Μανωλόπουλο. Συνεχίζουμε γιατί πλέον είμαστε πολύ κοντά στον αρχικό μας στόχο.

Ο Λαρεντζάκης πράγματι έκανε το καλύτερό του παιχνίδι, αλλά πιστεύω πως μπορεί να παίξει ακόμη καλύτερα. Είναι ένας παίκτης με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που πρέπει να τον χαλιναγωγήσεις για να πάρεις το μάξιμουμ. Είναι προς τιμήν του που κάνει πολύ καλύτερο δεύτερο γύρο σε σχέση με τον πρώτο».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα