Του έβαλε τη μούρη μέσα... στην κυριολεξία!!! (vid)

Γιάννης Ράμμας
Του έβαλε τη μούρη μέσα... στην κυριολεξία!!! (vid)

bet365

Ο Αντρέ Ρόμπερσον πόνεσε τον Ράσελ Γουέστμπρουκ περισσότερο κι απ' ό,τι οι Τρέιλ Μπλέιζερς τους Θάντερ (115-112) στο Πόρτλαντ σ' έναν ανατριχιαστικό τραυματισμό στο δεξί ζυγωματικό!

Ο... κακός χαμός για το ριμπάουντ στα τελευταία δευτερόλεπτα στο Moda Center ανέδειξε τον πρώτο σε χειρότερο συμπαίκτη, αφού, σαν να μην έφτανε πως τον έριξε στο παρκέ, στη συνέχεια τον βρήκε με δύναμη με το δεξί γόνατο στο πρόσωπο. Ο 26χρονος γκαρντ... τραντάχτηκε για τα καλά, παίρνοντας το χρόνο του μέχρι να σηκωθεί, αλλά αυτό ήταν το λιγότερο μπροστά σ' ό,τι αποκαλύφθηκε μόλις πήρε το δεξί χέρι από πάνω του.

Παρά το εμφανές βαθούλωμα στο δεξί ζυγωματικό παρέμεινε στο παρκέ για τα τελευταία 1,4", αν και τίποτα δεν κατέστη δυνατό ν' ανατρέψει την κατάσταση, ούτε το 3ο (5ο φετινό και 13ο καριέρας) συνεχόμενο triple-double του (40π. με 14/31δίπ., 0/1τρίπ., 12/14β., 13ρ., 11ασ., 1κλ., 6λ. σε 37:26).

Με τον Κέβιν Ντουράντ (νέα χειρουργική επέμβαση στο δεξί πόδι) εκτός επ' αόριστο, άπαντες στην ομάδα της Οκλαχόμα Σίτι βρίσκονται εν αναμονή των αποτελεσμάτων των ιατρικών εξετάσεων, αφού... ΔΕ γίνεται να μην έχει τίποτα.

 

NBA Τελευταία Νέα