Η απολαυστικότερη συνέντευξη στην καριέρα του Διαμαντίδη (vid)

Η απολαυστικότερη συνέντευξη στην καριέρα του Διαμαντίδη (vid)

Βασίλης Παπανδρέου Βασίλης Παπανδρέου
Η απολαυστικότερη συνέντευξη στην καριέρα του Διαμαντίδη (vid)

bet365

O Δημήτρης Διαμαντίδης, ξεπέρασε το εαυτό του και την παραδοσιακή απέχθειά του για τις συνεντεύξεις και έδωσε ρεσιτάλ στην εκπομπή «Εεεεε» του Mega. Μακάρι να το κάνει πιο συχνά...

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης συνάντησε έναν φίλο του από τα παλιά, τον Χρήστο Ανθόπουλο, που παρουσιάζει τη νέα εκπομπή του Mega, με τον οποίο τον... παλιό καλό καιρό έπαιζαν αντίπαλοι στα ντέρμπι Φλώρινας - Καστοριάς. Το πιο «ωραίο» είναι ότι ο Διαμαντίδης ήταν κάποτε αλλαγή του Ανθόπουλου!!!

Ο 34χρονος αρχηγός του Παναθηναϊκού ήταν χαλαρός, «λυμένος», έκανε και δεχόταν πλάκα και έβγαλε τον εαυτό, που γνωρίζουν τόσο καλά οι συμπαίκτες του, αλλά παραμένει «κρυφός» στους Έλληνες φιλάθλους.

Δείτε όλη την εκπομπή του Mega, με τον Δημήτρη Διαμαντίδη να δίνει πραγματικό ρεσιτάλ!

Υγ 1: Μακάρι να το ξανακάνει και ο ίδιος ο 3D και να τον μιμηθούν κι άλλοι αθλητές αυτού του επιπέδου. Το έχουμε ανάγκη και εμείς και οι ίδιοι, ώστε να αντιμετωπίσει επιτέλους ο κόσμος τον αθλητισμό όπως αυτό που είναι. ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ!

Υγ 2: Μέσα σε όλα, ο Διαμαντίδης αποκάλυψε ότι η σύζυγός του η Βερίνα είναι και πάλι έγκυος και η μικρή Μελίνα θα αποκτήσει... αδελφό. Ο διάδοχος έρχεται και αν ασχοληθεί με το μπάσκετ του αρκεί να αποκτήσει το μισό ταλέντο και μπασκετική ευφυΐα του μπαμπά του! Είναι υπεραρκετό για μια τεράστια καριέρα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Βασίλης Παπανδρέου
Βασίλης Παπανδρέου