Τo... έζησε κι απ' την ανάποδη! (vids)

Στέλλα Παπαδοπούλου
Τo... έζησε κι απ' την ανάποδη! (vids)

bet365

Ο ΠΑΟΚ την φετινή σεζόν έχει κερδίσει τρία παιχνίδια με φινάλε-θρίλερ, ωστόσο στον ημιτελικό του Κυπέλλου βρέθηκε από την... άλλη πλευρά κι ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που τον πλήγωσε!

Μέσα στη χρονιά το συγκρότημα του Σούλη Μαρκόπουλου έχει κερδίσει στο... νήμα την ΑΕΚ, τα Τρίκαλα για το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και την Καντού στο EuroCup. Στον ημιτελικό του Κυπέλλου όμως η... τύχη ήταν από την άλλη πλευρά. Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης ισοφάρισε για τον ΠΑΟΚ στα -4'', αλλά το τρίποντο του Βλάντο Γιάνκοβιτς στην εκπνοή άφησε εκτός τελικού την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 73-71 - 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Α1

Στις 11 Ιανουαρίου ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στο κλειστό της Πυλαίας την ΑΕΚ. Η Ένωση είχε από την αρχή το προβάδισμα κι έδειχνε πως θ' αποδράσει με το σπουδαίο «διπλό». Οι γηπεδούχοι όμως είχαν άλλη άποψη. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε μία φορά στην αρχή κι έπειτα στο τέλος της αναμέτρησης! Ο Τζέικ Όντουμ πήρε την ασίστ από τον Τζούλιαν Βον και στα -7'7'' πέτυχε το καλάθι της νίκης!

ΤΡΙΚΑΛΑ - ΠΑΟΚ 79-81 - 13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Α1

Μία αγωνιστική αργότερα ο ΠΑΟΚ πήγε στα Τρίκαλα και φρόντισε να πάρει ακόμα μία νίκη-θρίλερ. Ο Μαρκ Κάρτερ... όπλισε έξω από τα 6,75μ. (79-80) κι έπειτα έκλεψε την μπάλα από τον Άλεξ Χάρις για να καθαρίσει τη νίκη για την ομάδα του, αφού στα -8'' ο Χρήστος Σαλούστρος βρέθηκε στη γραμμή των βολών για το τελικό 79-80.

ΠΑΟΚ-ΚΑΝΤΟΥ 78-77 - 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ LAST 32

Λίγες μέρες πριν ο ΠΑΟΚ είχε αντιμετωπίσει την Καντού στην Θεσσαλονίκη και πήρε την πρώτη - και μοναδική - του νίκη στο Last 32 με δραματικό τρόπο! Οι γηπεδούχοι που βρέθηκαν ακόμα και στο -9 στο 37' (67-76) χρειάστηκαν το τρίποντο του Γιώργου Δέδα στα -10'' (78-77) και την καλή άμυνα του Χρήστου Σαλούστρου για να πάρουν ακόμα μία απίστευτη νίκη.


Το απόγευμα της Κυριακής (22/2) η τύχη δεν ήταν με το μέρος του ΠΑΟΚ και μετά τον Εστεμπάν Μπατίστα που χάρισε με το κάρφωμά του σε νεκρό χρόνο τη νίκη στον Παναθηναϊκό απέναντι στον Ολυμπιακό στα προημιτελικά, ήρθε η σειρά του Βλάντο Γιάνκοβιτς.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα