Σοκ στην Ελευσίνα με το θάνατο 18χρονου

Γιάννης Ράμμας
Σοκ στην Ελευσίνα με το θάνατο 18χρονου

bet365

Ο 18χρονος Αναστάσιος Νάσσης του ΟΚ Ελευσίνας κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της ΕΣΚΑΝΑ απέναντι στον Πήγασο Κορυδαλλού κι έφυγε απ' τη ζωή.

Οι πρώτες βοήθειες κι η διακομιδή του στο Θριάσιο δεν κατέστησαν δυνατές να τον κρατήσουν στη ζωή και τα δυσάρεστα νέα σκόρπισαν τη θλίψη στην τοπική κοινωνία κι όχι μόνο.

Με απόφαση της ΕΣΚΑΝΑ θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σ' όλες τις αναμετρήσεις της για μία εβδομάδα, ενώ αναβλήθηκαν αυτές της περιοχής και των ομάδων της Ελευσίνας για το επόμενο 3ήμερο.

Ο ΠΣΑΚ εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη: «Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και τα μέλη του, εκφράζουν τη βαθιά τους οδύνη, για τον άδικο χαμό του 18χρονου Αναστάσιου Νάσση.

Ένα μέλος της μπασκετικής οικογένειας, ένα ΠΑΙΔΙ, δεν είναι πια ανάμεσά μας. Ταξίδεψε για τη γειτονιά των αγγέλων, τόσο σύντομα, τόσο ξαφνικά!!!

Το διοικητικό συμβούλιο του ΠΣΑΚ, εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου αθλητή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα