Ο Γκόρτατ δεν ξεχνά τους Πολωνούς (pics)

Ο Γκόρτατ δεν ξεχνά τους Πολωνούς (pics)

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Ο Γκόρτατ δεν ξεχνά τους Πολωνούς (pics)

bet365

Ο Μάρτσιν Γκόρτατ δέχθηκε την επίσκεψη μίας οικογένιας από την Πολωνία της οποίας ο άντρας σκοτώθηκε στο Αφγανιστάν.

Ο Πολωνός σέντερ διαπρέπει στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Γουίζαρντς, αλλά δε λησμονεί την πατρίδα του. Ο Μάρτσιν Γκόρτατ πριν λίγες μέρες δέχθηκε μία ιδιαίτερη επίσκεψη στο γήπεδο.

Η Γκαμπριέλα Κιπούρα με τα δυο της παιδιά, Νιένκο (7ετών) και Κριστόφ (15 ετών) βρέθηκαν δίπλα στον Γκόρτατ ο οποίος τους ξενάγησε στα αποδυτήρια, τους χάρισε δώρα και φυσικά παρακολούθησαν και μία αναμέτρηση από περίοπτη θέση.

Ο πατέρας της οικογένειας Κιπούρα σκοτώθηκε στο Αφγανιστάν το 2013 από βόμβα αφού υπηρετούσε εκεί με τον πολωνικό στρατό. Ήταν μόλις 35 ετών.

Μάλιστα ο Γκόρτατ πλήρωσε όλα τα έξοδα του ταξιδιού καθώς επίσης και της παραμονής της οικογένειας στις ΗΠΑ.

Η Γκαμπριέλα Κιπούρα ανέφερε πως, «Μας έδειξε τα αποδυτήρια και τα παιδιά εντυπωσιάστηκαν. Ο Γκόρτατ είναι κάτι σπουδαίο για τους Πολωνούς και τώρα που τον γνωρίσαμε το επιβεβαιώνω. Όχι επειδή είναι Πολωνός, αλλά είναι πραγματικά ένας γλυκός άνθρωπος και σπουδαίος μπασκετμπολίστας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα