Αναλαμβάνει τον Πανιώνιο ο Χουγκάζ

Φάνης Παναγιώτου
Αναλαμβάνει τον Πανιώνιο ο Χουγκάζ

bet365

Η ήττα στη Ρόδο αλλάζει τα δεδομένα στον Πανιώνιο, με τον Κρις Χουγκάζ να αναλαμβάνει τον Ιστορικό και τον Βαγγέλη Αλεξανδρή να αποχωρεί.

Η φετινή χρονιά είναι εξαιρετικά δύσκολη για την ομάδα της Νέας Σμύρνης και φαίνεται πως η ευρεία ήττα από τον Κολοσσό Ρόδου ήταν… η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Βαγγέλη Αλεξανδρή. Το πρόβλημα ήταν η διαφορά των 14 πόντων, με τον Πανιώνιο να αντιμετωπίζει τον Κολοσσό χωρίς τον Άγγελο Τσάμη, ενώ είχαν προηγηθεί και οι ήττες από την ΑΕΝΚ και τον Απόλλωνα.

Ο τραυματισμός και η μη αντικατάσταση του Λουκ Χάνκον έπαιξαν σίγουρα σημαντικό ρόλο στην πορεία του Πανιωνίου το τελευταίο διάστημα και εκείνος που την… πλήρωσε είναι ο Βαγγέλης Αλεξανδρής. Ο «Τίγρης» δεν θα συνεχίσει στον Ιστορικό, με τους «κυανέρυθρους» να καταλήγουν στην περίπτωση του Κρις Χουγκάζ.

Ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει προφορική συμφωνία, με τον Χουγκάζ να επιστρέφει στην Ελλάδα, έπειτα από τις τελευταίες σεζόν που εργάστηκε σε Κύπρο & Μεξικό.

*Σύμφωνα με τη SportDay, ο Πανιώνιος είχε αρχικά επαφές με τους Παναγιώτη Γιαννάκη και Αργύρη Πεδουλάκη, πριν καταλήξει στον Χουγκάζ, δηλαδή ένα… δικό του παιδί, που είναι γέννημα-θρέμμα της ομάδας.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα