Σάκοτα: «Δεν μου άρεσαν τα λάθη κι η... χαλάρωση»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Σάκοτα: «Δεν μου άρεσαν τα λάθη κι η... χαλάρωση»

bet365

Ο Ντράγκαν Σάκοτα κράτησε το πρώτο ημίχρονο απέναντι στον Κόροιβο Αμαλιάδας, όχι όμως τα λάθη και την χαλάρωση του δευτέρου ημιχρόνου.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ ανέφερε για τη νίκη επί του Κόροιβου Αμαλιάδας: «Χάρηκα πολύ που είδα τον Χάρη να είναι πρώτος προπονητής. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνει σημαντική καριέρα ως πρώτος προπονητής. Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλύτερη άμυνα, φρεσκάδα και γενικά παίξαμε καλά. Στο ημίχρονο δεν είπαμε ότι τελείωσε το παιχνίδι. Ο Κόροιβος έχει δείξει ότι παλεύει τα παιχνίδια και στα 40’. Κρατάμε πολλά καλά πράγματα από το πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν μου άρεσαν καθόλου τα λάθη που κάναμε. Είχαμε 23 λάθη.

Η άμυνα του αντιπάλου ήταν πολύ καλή, αλλά κάναμε και επιλογές που δεν περίμενα και δεν θέλω να ξαναγίνουν. Κάποια στιγμή ήρθε η χαλάρωση και ίσως μία προσπάθεια από κάποιους παίκτες να πετύχουν κάποιους παραπάνω πόντους. Αυτός δεν είναι τρόπος να φτάσουμε πάρα πολύ ψηλά. Με αυτό τον τρόπο θα κερδίσουμε κάποιους αγώνες, όπως και θα χάσουμε αρκετούς. Το καλό είναι ότι μετά από αυτό το ματς ξέρουμε που πρέπει να δώσουμε σημασία τις επόμενες μέρες».

Για τα προβλήματα που αντιμετώπισε η ΑΕΚ και την διακοπή στο Πρωτάθλημα: «Υπάρχουν προβλήματα. Παίζουμε με ένα ψηλό και αυτός κουράζεται. Ο Ποπς όταν δεν είναι στο 100%, οι υπόλοιποι που περιμένουν πράγματα από αυτόν δεν τα έχουν. Θέλει κάποιες ανάσες, μας λείπει και ο Ζήσης για ένα μήνα. Είχαμε και προβλήματα με τα γκαρντ τις τελευταίες μέρες. Με προβληματίζουν τα λάθη που κάναμε.

Διαφωνώ με την διακοπή. Δεν μπορεί να βρεθεί λύση εδώ και δυόμισι μήνες για έναν αγώνα Κυπέλλου. Αυτά είναι μειονεκτήματα για καλό Πρωτάθλημα. Εμείς θέλουμε καλό Πρωτάθλημα και οι διακοπές δεν βοηθάνε. Είναι ό,τι χειρότερο, γιατί βγαίνεις εύκολα από τον ρυθμό σου».

Ο Μαλίκ Χέρστον μίλησε για το ντεμπούτο του: «Ήταν πολύ ωραία που βρέθηκα στο γήπεδο μετά από τόσο καιρό. Ήταν σημαντικό που ήμουν ανταγωνιστικός μαζί με την ομάδα μου. Αρχίζουμε να χτίζουμε “χημεία” ως ομάδα.

Είμαι στην αρχή ακόμα. Μαθαίνω το ελληνικό πρωτάθλημα. Θα χρειαστεί χρόνος. Έχουμε εξαιρετικό προπονητή και πολύ καλούς παίκτες. Έχουμε να κάνουμε αρκετά πράγματα όλοι μαζί. Συνεχίζουμε την καθημερινή δουλειά. Μπορούμε να ανταγωνιστούμε οποιονδήποτε αντίπαλο».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα