Μαρκόπουλος: «Πολύ δύσκολη νίκη σε μία πολύ δύσκολη έδρα»

Γιάννης Ράμμας
Μαρκόπουλος: «Πολύ δύσκολη νίκη σε μία πολύ δύσκολη έδρα»

bet365

Ο Σούλης Μαρκόπουλος εξήγησε πώς ο ΠΑΟΚ έφυγε νικητής απ' το Ρέθυμνο (71-79) επί της τοπικής ομάδος κι ανέβηκε στο 11-2 στην Α1.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Μία ομάδα που έχει πολύ καλούς παίκτες κι η συνέχεια αναμένεται πολύ δυνατή για την ομάδα του Ρεθύμνου. Είναι μία ομάδα που τρέχει στο γήπεδο. Γύρισε πίσω ο Σάφτενααρ, ο οποίος τους δίνει μεγάλη δύναμη κάτω απ' τη ρακέτα. Πάραυτα η δική μας ομάδα έπαιξε καλά στην άμυνα. Δε δώσαμε τόσα πολλά επιθετικά ριμπάουντ όσα δίνουμε συνήθως κι ειδικά σήμερα (σ.σ. 24/1) απέναντι σε μία ομάδα που είναι απ' τις καλύτερες στα επιθετικά ριμπάουντ. Είχαμε την εμπειρία και περάσαμε την μπάλα κάτω απ' τη ρακέτα. Έτσι μπορέσαμε και πήραμε μία σπουδαία νίκη. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Ρεθύμνου» απ' το «Μελίνα Μερκούρη» στη συνέντευξη Τύπου της 14ης αγωνιστικής της Α1 ο 66χρονος προπονητής του ΠΑΟΚ.

Με τη σειρά του, ο Κώστας Κακαρούδης σχολίασε: «Ξέραμε απ' την αρχή ότι είχαμε ν' αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα, που προέρχεται από 3 σερί ήττες. Αυτό θα της έδινε ένα έξτρα κίνητρο για να προσπαθήσει περισσότερο. Το παιχνίδι σ' όλη την διάρκειά του ήταν οριακό. Στο τέλος με καλή άμυνα και συγκέντρωση καταφέραμε να νικήσουμε. Κάθε νίκη είναι θετική για την ψυχολογία μας. Έχουμε πολλά παιχνίδια στη σειρά. Έχουμε μάθει να ζούμε μ' αυτό. Χαιρόμαστε σήμερα (σ.σ. 24/1) κι από αύριο σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι (σ.σ. @ Κίμκι στις 28/1, 18:00/novasports 2)».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα