Αγγελόπουλος: «Δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Αγγελόπουλος: «Δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο»

bet365

O Kόροιβος Αμαλιάδας μετράει μόνο νίκες απέναντι στην ΑΕΚ (24/1, 19:00), ωστόσο σύμφωνα με τον Νίκο Αγγελόπουλο το προσεχές παιχνίδι δεν θα έχει σχέση με τα προηγούμενα.

Ο Νίκος Αγγελόπουλος έγραψε στο blog του στο esake.gr για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ:

«Ξεκίνημα στον δεύτερο γύρο και παίζουμε κόντρα στην ΑΕΚ, που έχει ενισχυθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα και πραγματικά δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που αντιμετωπίσαμε στην πρώτη αγωνιστική. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα πρέπει να μείνουμε πιστοί στο πλάνο του προπονητή μας και να έχουμε πάθος και αποφασιστικότητα, αν θέλουμε να διεκδικήσουμε κάτι καλό. Προετοιμαστήκαμε ιδανικά όλη την εβδομάδα και έχουμε αποδείξει ότι δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο.

Στον αγώνα με τον Κολοσσό είχαμε κάποια καλά διαστήματα στην απόδοσή μας, όμως χάσαμε κρίσιμα ριμπάουντ και δεν βάλαμε τα μεγάλα σουτ, σε αντίθεση με τον Κολοσσό. Δουλέψαμε πάνω στα λάθη μας και θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε για να βελτιωθούμε και να κάνουμε ένα βήμα μπροστά.

Το κλείσιμο του πρώτου γύρου μας βρήκε στις τελευταίες θέσεις, όμως δουλεύουμε σκληρά για να απομακρυνθούμε από την επικίνδυνη ζώνη. Το πρωτάθλημα είναι μακρύ και οι τελικοί δεν γίνονται τον Δεκέμβρη ή τον Γενάρη, αλλά προς το τέλος του πρωταθλήματος. Τότε κρίνονται όλα και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε αγωνιστική για να μην χάσουμε άλλο έδαφος. Ειδικά εκτός έδρας είναι αρκετές οι φορές που έχουμε «αυτοκτονήσει» και στόχος μας είναι μην το ξανακάνουμε.

Νίκος Αγγελόπουλος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα