«Να ζητήσει συγγνώμη η Νέα Κηφισιά»

Gazzetta team
«Να ζητήσει συγγνώμη η Νέα Κηφισιά»

bet365

Ο Κώστας Καραπάνος, πρόεδρος του Απόλλωνα Πάτρας, θεωρεί πως η ΑΕΝΚ θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη και πως αδικεί την προσπάθειά της.

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα εξέφρασε τη γνώμη του έπειτα από τις δηλώσεις του τεχνικού της ΑΕΝΚ και του πρόεδρου της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε στην υγεία που βγάζει ο σύλλογος από την Πάτρα: «Κατανοώ ότι κάποιοι πάνω στην πίκρα τους ξεπέρασαν τα όρια. Όμως πλέον πιο ήρεμα αφού θα μελέτησαν το DVD του αγώνα θα διαπίστωσαν τι ακριβώς συνέβη και εάν τελικά νίκησε η καλύτερη ομάδα. Η Ν. Κηφισιά λοιπόν θα πρέπει να ζητήσει συγνώμη από όλους όσους προσέβαλε.

Οσον αφορά για τα εισιτήρια και το sold out είδαν όλοι όσοι ήταν στο γήπεδο ότι παρά την παρουσία φιλάθλων μας υπήρχαν κενές θέσεις. Αν δεν ήταν και κόσμος από την Πάτρα το γήπεδο δεν θα γέμιζε.

Επιτέλους όλοι όσοι ασχολούμαστε με το μπάσκετ να ξεκαθαρίσουμε τι ακριβώς θέλουμε. Γεμάτα γήπεδα από υγεία, κόσμο και οικογένειες στην κερκίδα όπως έχουμε εμείς στον Απόλλωνα, ή άδεια για να παίζουν οι ομάδες μεταξύ συγγενών και φίλων ή χούλιγκαν;

Η Ν. Κηφισιά αδικεί την προσπάθεια της με τέτοιες δημόσιες τοποθετήσεις και συμπεριφορές που δεν συνάδουν με το ευ αγωνίζεσθαι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα