«Καλωσόρισαν» και τις Ρεάλ, Εφές & Γαλατά οι «αιώνιοι»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
«Καλωσόρισαν» και τις Ρεάλ, Εφές & Γαλατά οι «αιώνιοι»
Η Ρεάλ Μαδρίτης του Γιάννη Μπουρούση κι η Γαλατάσαραϊ προστέθηκαν στον όμιλο του Παναθηναϊκού στο ΤΟΡ 16, όπου ο Ολυμπιακός θ' αντιμετωπίσει και την Εφές των Ίβκοβιτς & Περπέρογλου. Διαβάστε στο gazzetta.gr.

Η πρώτη φάση της Ευρωλίγκας χρειάζεται 6 ματς για να ολοκληρωθεί. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός γνωρίζουν από την περασμένη εβδομάδα την τελική τους κατάταξη, αλλά οι νέοι όμιλοί τους στο ΤΟΡ 16 (σ.σ. έναρξη στις 30/12) έχουν αρχίσει και διαμορφώνονται.

GROUP E

(A1) Ρεάλ Μαδρίτης

(A3) Ούνικς/ Ζαλγκίρις/Νίζνι (η Ούνικς μπαίνει αν νικήσει τη Νίζνι. Η Νίζνι μπαίνει αν νικήσει την Ούνικς και χάσει η Ζαλγκίρις στο Κάουνας από τη Σάσαρι. Η Ζαλγκίρις μπαίνει αν νικήσει τη Σάσαρι και η Νίζνι νικήσει την Ούνικς στην έδρα της).

(B2) Μακάμπι Τελ Αβίβ

(B4) Ουνικάχα/Άλμπα (η Ουνικάχα μπαίνει αν νικήσει στο Βερολίνο η Άλμπα την αδιάφορη Τσεντεβίτα. Η Άλμπα μπαίνει αν ηττηθεί)

(Γ1) Μπαρτσελόνα/Φενέρμπαχτσε (99% θα είναι η Μπαρτσελόνα εκτός αν η Φενέρ καλύψει το συνολικό +60 που έχεις τώρα υπέρ της η ισπανική ομάδα. π.χ να χάσει η Μπαρτσελόνα με 30 πόντους και να νικήσει η Φενέρ με 31 την Μπάγερν).

(Γ3) Παναθηναϊκός

(Δ2) Ερυθρός Αστέρας/Λαμποράλ Κούτσα (ο νικητής της μεταξύ τους αναμέτρησης μπαίνει σε αυτόν τον όμιλο).

(Δ4) Γαλατάσαραϊ

GROUP F

(Α2) Αναντολού Εφές

(Α4) Ούνικς/ Ζαλγκίρις/Νίζνι (η Ούνικς μπαίνει αν χάσει από τη Νίζνι και ταυτόχρονα αν ηττηθεί η Ζαλγίρις στο Κάουνας από τη Σάσαρι. Η Νίζνι μπαίνει αν νικήσει την Ούνικς και νικήσει η Ζαλγκίρις τη Σάσαρι. Η Ζαλγκίρις μπαίνει η Ούνικς νικήσει την Νίζνι ανεξαρτήτως τι θα κάνει με τη Σάσαρι).

(Β1) ΤΣΣΚΑ Μόσχας

(Β3) Ουνικάχα/Άλμπα (η Άλμπα μπαίνει αν νικήσει την αδιάφορη Τσεντεβίτα. Η Ουνικάχα μπαίνει αν Άλμπα χάσει από την Τσεντεβίτα).

(Γ2) Μπαρτσελόνα/Φενέρμπαχτσε (99% θα είναι η Φενέρμπαχτσε εκτός αν η τουρκική ομάδα καλύψει το συνολικό +60 που έχεις τώρα υπέρ της η Μπαρτσελόνα. π.χ να χάσει η Μπαρτσελόνα με 30 πόντους από τον Παναθηναϊκό και να νικήσει η Φενέρ με 31 την Μπάγερν).

(Γ4) Αρμάνι Τζινς Μιλάνο

(Δ1) Ολυμπιακός

(Δ3) Ερυθρός Αστέρας/Λαμποράλ Κούτσα (ο ηττημένος της μεταξύ τους αναμέτρησης μπαίνει σε αυτόν τον όμιλο).