Το ΝΒΑ 2Κ15 τιμά τον Austin (pics & vids)

Αντωνία Σπανού
Το ΝΒΑ 2Κ15 τιμά τον Austin (pics & vids)

bet365

To όνειρο του Isaiah Austin μπορεί να σταμάτησε στα ιατρικά του NBA εξαιτίας του συνδρόμου Μarfan, το NBA 2K15 όμως θέλησε να τιμήσει τον νεαρό που αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους.

Ο 21χρόνος σέντερ πάσχει από σύνδρομο Μarfan. Η ιστορία του είχε συγκλονίσει το περασμένο καλοκαίρι όταν το ταλέντο του τον «έσπρωξε» να χτυπήσει την πόρτα στον «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ αλλά η μοίρα δεν τον άφησε να κάνει το επόμενο βήμα.

Το σύνδρομο από το οποίο πάσχει δημιουργεί πολλά προβλήματα στην καρδιά και τα μεγάλα αγγεία.Συγκεκριμένα, οι ασθενείς παρουσιάζουν ανεπάρκεια της μιτροειδούς βαλβίδας που ίσως να χρήζει χειρουργικής επέμβασης. Αυτό όμως που μπορεί κυριολεκτικά να σκοτώσει τους ασθενείς, ακόμα και σε μικρή ηλικία, είναι τα ανευρύσματα και οι διαχωρισμοί (σκισίματα) της αορτής. Μετά την αποκάλυψη της ασθένειας και με πολύ σοβαρούς κινδύνους να ελλοχεύουν ο νεαρός παίκτης αναγκάστηκε να σταματήσει την καριέρα του.

Το επίσημο παιχνίδι του ΝΒΑ όμως αποφάσισε να συμπεριλάβει τον παίκτη σαν free agent στο NBA 2K15, κάτι που θα επιτρέπει στους παίκτες να τον επιλέγουν και να είναι νικητές μαζί με τον Austin. Το γεγονός αυτό συγκίνησε και έδωσε έμπνευση σε όλους όσους γνωρίζουν τον αγώνα ζωής του νεαρού σέντερ. O Λεμπρόν Τζέιμς τόνισε σε μήνυμα του στο Facebook την υποστήριξη του και δήλωσε ξεκάθαρα την προτίμηση του στον παίκτη.

A video posted by @2k on

 

NBA Τελευταία Νέα