«Δύσκολος όμιλος, δύσκολα τα πράγματα για την Ολλανδία»

Στέλλα Παπαδοπούλου
«Δύσκολος όμιλος, δύσκολα τα πράγματα για την Ολλανδία»

bet365

Η Ολλανδία θα βρεθεί στον γ' όμιλο του Eurobasket 2015 μαζί με την Ελλάδα κι ο τεχνικός των Ολλανδών, Τόον Φαν Χέλφτερεν, πιστεύει πως δύσκολα θα καταφέρουν να πετύχουν κάτι!

Δύσκολη χαρακτήρισε την κλήρωση της Ολλανδίας, ο Τόον Φαν Χέλφτερεν που θεωρεί πως ακόμα και μία νίκη να πετύχουν θα είναι επιτυχία:

«Δεν είμαι χαρούμενος με την κλήρωση, γιατί θα μπορούσε να είναι πολύ πιο εύκολη. Ήθελα να κληρωθούμε στον Β' Όμιλο που θα διεξαχθεί στη Γερμανία γιατί οι Ολλανδοί φίλαθλοι θα μπορούσαν να έρθουν πιο εύκολα. Στο Ζάγκρεμπ θα είναι πιο δύσκολο να έρθουν οι φίλαθλοί μας.

Επίσης, το γκρουπ μας είναι πολύ δύσκολο. Είναι τέσσερις ομάδες από τα Βαλκάνια, που είναι καλές, γρήγορες κι αν προσθέσουμε και τη Γεωργία θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Ο στόχος μου είναι απλός... να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι.

Είχα μία ελπίδα πως θα έχουμε καλύτερη κλήρωση, για να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουμε ένα παιχνίδι στον όμιλό μας. Κανείς δεν περιμένει από εμάς πως θα καταφέρουμε κάτι.

Θα προσπαθήσουμε, αλλά επιστρέφουμε μετά από 25 χρόνια και είμαι χαρούμενος που θα ήμαστε εκεί. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Βλέποντας όμως τους αντιπάλους μας είναι πολύ δύσκολο. Ελπίζουμε να είμαστε εκεί και το 2017 και να μην περιμένουμε 25 χρόνια για να το κάνουμε», ήταν τα λόγια του στο Fibaeurope.com.

 

Τελευταία Νέα