Εκτός έδρας οι «αιώνιοι», μεγάλο ματς στη Ν. Σμύρνη

Φάνης Παναγιώτου
Εκτός έδρας οι «αιώνιοι», μεγάλο ματς στη Ν. Σμύρνη
Η δράση στα παρκέ της Basket League συνεχίζεται με τις αναμετρήσεις της 8ης αγωνιστικής. Τζάμπολ σήμερα (29/11) με τέσσερα σημαντικά παιχνίδια.

Στις 17.00 το Ρέθυμνο υποδέχεται τον Απόλλωνα Πάτρας και θέλει να δώσει συνέχεια στη θετική πορεία που πραγματοποιεί κόντρα στην πάντα υπολογίσιμη ομάδα του Νίκου Βετούλα, ενώ στα Τρίκαλα η τοπική ομάδα και η Νέα Κηφισιά θα ψάξουν την επιστροφή στις νίκες, μετά τα αρνητικά αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής.

Την ίδια ώρα στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος θα παίξει με τον Άρη έχοντας ως αποκλειστικό στόχο το δεύτερο ροζ φύλλο στο φετινό πρωτάθλημα, με τους «κίτρινους» να… απειλούν το σύνολο του Βαγγέλη Αλεξανδρή, που πανηγύρισε για πρώτη φορά φέτος πριν μία εβδομάδα... Το πρόγραμμα της ημέρας (29/11) ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση ΠΑΟΚ - Πανελευσινιακός, εκεί όπου ο «Δικέφαλος» θέλει να ξεπεράσει την ήττα στην Πολωνία για το Eurocup, αλλά και το… σοκ με τον Κώστα Χαραλαμπίδη.

Την Κυριακή (30/11) στις 13.00 η ανεβασμένη ΑΕΚ θα υποδεχτεί στο ΟΑΚΑ τον Κολοσσό Ρόδου, που επίσης έχει καλή ψυχολογία μετά το «διπλό» επί του Άρη. Λίγο αργότερα (17.00) ο Ολυμπιακός μετά την πρώτη του ευρωπαϊκή ήττα θα δοκιμαστεί στη Δράμα, σε μία έδρα όπου έχασε πέρυσι από τον ΚΑΟΔ.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής «κλείνει» τη Δευτέρα (1/12), με τον νεοφώτιστο Κόροιβο Αμαλιάδας να αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Παναθηναϊκό.

BASKET LEAGUE - 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 29 Νοεμβρίου

ΚΓ ΠΑΟΚ 17.00 ΠΑΟΚ-Πανελευσινιακός Παπαπέτρου-Ανδρικόπουλος-Μαλαμάς (Αρβανιτίδης)

ΔΓ Ν. Σμύρνης 17.00 Πανιώνιος-Άρης Χριστοδούλου-Παναγιώτου-Τζαφλέρης (Καρούσης)

ΚΓ Μ. Μερκούρη 17.00 Ρέθυμνο-Απόλλων Π. Καρακατσούνης-Ψαριανός-Τσώνος Β. (Μαχαιριανάκης)

ΔΚΓ Τρικάλων 17.00 Τρίκαλα-ΑΕΝΚ Κορομηλάς-Μητσόπουλος-Ξενικάκης (Τσούντσουρας Σπ.)

Κυριακή 30 Νοεμβρίου

ΟΑΚΑ 13.00 ΑΕΚ-Κολοσσός Ρ. Φούφης-Σώμος-Διαμαντής (Βιδάλης)

ΔΚΓ Κραχτίδης 17.00 ΚΑΟΔ-Ολυμπιακός Γκόντας-Γκούμας-Συμεωνίδης (Τσανίδης)

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου

ΔΚΓ Ήλιδας 19.00 Κόροιβος-Παναθηναϊκός Αναστόπουλος-Μπήτης-Καλδίρης (Σπυρίδωνος)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ BASKET LEAGUE

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα