Νέλσον: «Δεν ξέρω πότε, αλλά ανυπομονώ» (vid)

Νέλσον: «Δεν ξέρω πότε, αλλά ανυπομονώ» (vid)

Γιάννης Ράμμας
Νέλσον: «Δεν ξέρω πότε, αλλά ανυπομονώ» (vid)

bet365

Ο ΝτεΜάρκους Νέλσον δήλωσε εντυπωσιασμένος απ' τον μέχρι τώρα Παναθηναϊκό και μετρά αντιστρόφως για την επιστροφή του στο παρκέ με τη φανέλα του.

Ο 29χρονος Αμερικανός γκαρντ μίλησε στους εκπροσώπους των Μέσων στο ΟΑΚΑ για...

...το πώς αισθάνεται, έχοντας επιστρέψει κοντά στον Παναθηναϊκό: «Ανυπομονώ να παίξω, θέλω να μπω στο γήπεδο με τα υπόλοιπα παιδιά. Ηταν πολύ σκληρή δοκιμασία για εμένα όλο αυτό που έχει συμβεί. Το να περιμένω να παίξω είναι πολύ δύσκολο, γιατί έχω συνηθίσει να παίζω και να μην κοιτάω απ’ έξω».

...το πότε θα επιστρέψει στη δράση: «Ακόμα είναι αβέβαιο. Εδώ και μία εβδομάδα μου έχει δοθεί το "ΟΚ", ώστε να αρχίσω κάποιες προπονήσεις μισού γηπέδου. Ακόμα είμαστε στο στάδιο εκτίμησης της κατάστασής μου και δεν μπορώ να γνωρίζω πότε ακριβώς θα επιστρέψω».

...την ομάδα και κατά πόσο την έχει παρακολουθήσει απ' τις ΗΠΑ: «Έχω παρακολουθήσει όλους τους αγώνες της ομάδος για να μαι πνευματικώς κοντά στους συμπαίκτες μου. Μου αρέσει το μπάσκετ που παίζουμε αι ότι παίζουμε πάρα πολύ καλή άμυνα. Πολλοί παίκτες είναι εξαιρετικά αποτελεσματικοί στην επίθεση κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να 'ναι δύσκολο για οποιονδήποτε αντίπαλο να μας αντιμετωπίσει».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα