Euroleague: Ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες

Gazzetta team
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες
Ο Τζόρντι Μπερτομέου συναντήθηκε με τους επικεφαλής της Γαλατάσαραϊ και του Ερυθρού Αστέρα για τα όσα έγιναν στην Πόλη την περασμένη Παρασκευή (21/11).

Η δολοφονία του οπαδού και όλα όσα έγιναν στην Κωνσταντινούπολη έχουν προκαλέσει την ανησυχία για ενδεχόμενα επακόλουθα. Ο πρόεδρος της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου, είχε συνάντηση με τους επικεφαλής της Γαλατάσαραϊ και του Ερυθρού Αστέρα και οι τρεις πλευρές συμφώνησαν πως πρέπει να σταλεί ένα μήνυμα για ψυχραιμία στους φιλάθλους τους.

«Οι δύο ομάδες δεσμεύτηκαν ότι θα λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση μιας ήρεμης και αθλητικής ατμόσφαιρας εντός κι εκτός γηπέδων στο μέλλον», αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της Ευρωλίγκας.

Παράλληλα, αποφασίστηκε να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου Μάρκο Ίβκοβιτς πριν από όλα τα ματς της τρέχουσας εβδομάδας στην Ευρωλίγκα και στο Eurocup.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.