Μπέγκιτς: «Πολλούς ποιοτικούς παίκτες ο Ολυμπιακός» (vid)

Μπέγκιτς: «Πολλούς ποιοτικούς παίκτες ο Ολυμπιακός» (vid)
Ο Μίρζα Μπέγκιτς θα βρει απέναντί του τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με την Λαμποράλ Κούτσα για την 7η αγωνιστική στην Ευρωλίγκα.

Η Λαμποράλ Κούτσα προέρχεται από δύο ήττες στον πόντο (Νεπτούνας και Μπανταλόνα) και το ματς με τον Ολυμπιακό (28/22) το θεωρούν τελικό αν θέλουν να προκριθούν στο Top 16. Αυτ'ός ήταν και ο λόγος που απέκτησαν πριν πέντε μέρες τον Μίρζα Μπέγκιτς.

Ο Σλοβένος σέντερ που μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στον πειραιά μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ισπανικής ομάδας. Αναλυτικά ο Μίρζα Μπέγκιτς ανέφερε πως, «Προσπαθώ πάντα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό στην άμυνα αφού την θεωρώ πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο. Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι τέλεια. Σίγουρα είναι στενάχωρο ότι έχουμε χάσει δύο συνεχόμενα πόντο στο καλάθι. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο. Από την δική μου πλευρά θα κάνω ό,τι χρειάζεται για να βοηθήσω».

Στη συνέχεια μίλησε και για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, «Έχω παίξει πολλές φορές ως αντίπαλος και πάντα ήταν δύσκολο λόγω των οπαδών της Λαμποράλ. Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα και το ματς θα είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να νικήσουμε. Δε θα είναι εύκολο αφού διαθέτει πολλούς ποιοτικούς παίκτες σε όλες τις θέσεις».