Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τον Ίβκοβιτς (pic)

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τον Ίβκοβιτς (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τον Ίβκοβιτς (pic)
Ο θάνατος του Ίβκοβιτς έχει και άλλες παραμέτρους όπως αποκαλύπτουν στην Σερβία, τονίζοντας πως επανήλθε προσωρινά στην ζωή, όμως τελικώς δεν επέζησε! Αναζητούνται ευθύνες προς πάσα κατεύθυνση.

Σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ της Kurir ο Μάρκο Ίβκοβιτς μετά την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε επανήλθε στην ζωή στο νοσοκομείο για να πεθάνει όμως μετά! Βάσει των ίδιων πηγών οι δράστες ήταν δύο και οι μαχαιριές έπληξαν την καρδιά του και το συκώτι του. Δεν έχει ξεκαθαριστεί όμως εάν τα μαχαιρώματα τα δέχθηκε από το ένα εκ των δύο ατόμων ή και τα δύο. Οι Τούρκοι προς το παρόν δεν έχουν προχωρήσει σε καμία σύλληψη.

Ως προς την κατάσταση του Ίβκοβιτς λίγο πριν πεθάνει αποκαλύπτεται πως οι Τούρκοι γιατροί μετά από μεγάλη προσπάθεια τον επανέφεραν στην ζωή (σ.σ. και ενώ ήταν κλινικά νεκρός) όμως πέντε ώρες μετά υπέκυψε στα πολύ σοβαρά τραυματά του. H επέμβαση που του έγινε κράτησε αρκετή ώρα όμως τα πλήγματα στο συκώτι του ήταν τέτοιας έκτασης που δεν τα κατάφερε.

Από μέρους του ο Ζόραν Μάρκοβιτς, ο Σέρβος πρόξενος στην Κωνσταντινούπολη που τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο, γνωστοποίησε πως δεν μπόρεσαν να πάρουν πολλές πληροφορίες από τον 25χρονο λόγω της κατάστασής του. Στον Ίβκοβιτς δόθηκε και ένα χαρτί για να υπογράψει σχετικά με την κατάθεσή του για την υπόθεση όμως αρνήθηκε να βάλει την υπογραφή του.

Παράλληλα διέρρευσε πως μετά τον θάνατο του Ίβκοβιτς ορισμένοι Σέρβοι οπαδοί επιχείρησαν να προκαλέσουν φθορές στο Δημαρχείο της πόλης. Κάποιες καρέκλες κάηκαν με την αστυνομία να τους σταματάει μετά από... οδομαχίες. Υπάρχει και ένα άλλο στοιχείο. Σύμφωνα με τα πορίσματα των Αρχών η αστυνομική δύναμη που είχε αναλάβει να τηρήσει την τάξη στο παιχνίδι της Γαλατά με τον Ερυθρό Αστέρα δεν ήταν αυτή που έπρεπε.

Τόσο οι Σέρβοι όσο και άλλοι φορείς ζήτησαν να γίνει εμπεριστατωμένη και επισταμένη έρευνα. Έρευνα σε βάθος και για τον ρόλο της αστυνομίας και για τους ανθρώπους που κρύβονται πίσω από την δολοφονία και για κάθε άλλη παράμετρο γύρω από τον θάνατο του Ίβκοβιτς. Επίσης αναζητούνται και οι ευθύνες της Γαλατασαράϊ για τον θάνατο του 25χρονου Μάρκο Ίβκοβιτς. Το που έχει δώσει τα εισιτήρια του ματς και κάτω από ποιές συνθήκες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.