Κάουνσιλ: «Δεν θα τα είχα καταφέρει μόνος μου»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Κάουνσιλ: «Δεν θα τα είχα καταφέρει μόνος μου»

bet365

Το Ρέθυμνο πήρε μεγάλη νίκη στην έδρα του Πανελευσινιακού κι ο Βίνσεντ Κάουνσιλ βοήθησε σε αυτό. Ο MVP της 7ης αγωνιστικής μίλησε για την εμφάνισή του.

Ο 24χρονος Αμερικανός γκαρντ με 22 πόντους (3/3β., 8/11δίπ., 1/2τρ., 6ριμπ., 7ασ., 2κλ., 3λ.) οδήγησε το Ρέθυμνο στη μεγάλη νίκη στην Ελευσίνα.

Ο ίδιος μίλησε στο esake.gr για την απόδοσή του: «Με τιμά ιδιαίτερα αυτό το βραβείο. Σίγουρα η απόδοση μου ήταν αποτέλεσμα της ομαδικής και σκληρής δουλειάς που πραγματοποιείται στις προπονήσεις. Δεν θα τα είχα καταφέρει αν δεν είχα την βοήθεια των συμπαικτών και των προπονητών μου. Παράλληλα, είμαι διπλά χαρούμενος γιατί συνδυάστηκε με μία ακόμα νίκη για την ομάδα μου που μας ανεβάζει ακόμα περισσότερο ψυχολογικά και βαθμολογικά»

Για το αν το Ρέθυμνο του ταιριάζει καλύτερα στη δεύτερή του χρονιά στην Ευρώπη: «Επέλεξα το Ρέθυμνο Aegean και κατ’ επέκταση να αγωνιστώ στο Ελληνικό πρωτάθλημα, γνωρίζοντας πως η ομάδα μου ταιριάζει στον τρόπο παιχνιδιού μου. Σκοπός μου είναι να προσφέρω όσο πιο πολύ μπορώ για να πετύχει η ομάδα μου».

Για το τι μπορεί να καταφέρει η ομάδα φέτος: «Στο Ρέθυμνο Aegean συνάντησα ένα οικογενειακό κλίμα το οποίο μου έκανε εντύπωση από την αρχή. Όλοι με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Όλα αυτά με κάνουν να πιστεύω πως μπορούμε να καταφέρουμε μεγάλα πράγματα φέτος σε συνδυασμό με το ταλέντο που υπάρχει. Καταρχήν θέλουμε να μπούμε στα playoffs και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε, με ιδανικότερο σενάριο την είσοδο μας στην πρώτη πεντάδα».

Όσο για τη γνώμη του για το ελληνικό Πρωτάθλημα: «Το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ υψηλού επιπέδου και διαθέτει πολλές καλές ομάδες με αποτέλεσμα να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Όπως, προείπα αυτοί ήταν και οι λόγοι που με έκαναν να έρθω εδώ».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα