Μέξας: «Τεστ χαρακτήρα κι αντοχών στο ΟΑΚΑ»

Γιάννης Ράμμας
Μέξας: «Τεστ χαρακτήρα κι αντοχών στο ΟΑΚΑ»

bet365

Ο ΚΑΟΔ ηττήθηκε απ' τον Παναθηναϊκό (86-55) κι ο Κώστας Μέξας έψαξε να βρει και να μετρήσει τα όποια κέρδη της ομάδος του στο ΟΑΚΑ.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του, αλλά και για την εικόνα του το τελευταίο διάστημα, βρίσκεται σε καλή κατάσταση, παίζει ωραίο μπάσκετ, έχει αρχές, οι παίκτες ακολουθούν πιστά το πλάνο του προπονητή, γι' αυτό και παρουσιάζεται βελτιωμένος συνεχόμενα. Για εμάς το παιχνίδι ήταν πιο πολύ τεστ χαρακτήρα κι αντοχών, σωματικών και πνευματικών. Αρχίσαμε χωρίς συγκέντρωση, αλλά στη δεύτερη περίοδο βρήκαμε ρυθμό, παίξαμε καλύτερη άμυνα κι αποφασισμένα στην επίθεση, επιστρέψαμε στη ροή του παιχνιδιού. Στην τρίτη περίοδο χάσαμε κάποιες καλές επιθέσεις, ο Παναθηναϊκός βρήκε ρυθμό και πήρε διαφορά. Η αντίδρασή μας ήταν πολύ κακή, παρατήσαμε το παιχνίδι, αυτό μας πειράζει πάρα πολύ, γιατί είμαστε μία ομάδα με νεαρά παιδιά κι είναι υποχρεωμένα να παλεύουν και στα 40 λεπτά. Κάποια στιγμή πρέπει ν' αλλάξουν επίπεδο. Ήδη το συζητήσαμε στ' αποδυτήρια, θα το πούμε και μέσα στην εβδομάδα, το 'χαμε πει και πριν απ' το παιχνίδι. Δυστυχώς τα πράγματα στράβωσαν. Υπήρχαν στιγμές που κυκλοφορήσαμε καλά τη μπάλα, βρήκαμε σουτ, αλλά δεν τα βάλαμε. Αλλά η άμυνά μας δεν ήταν καλή. Ακολουθεί το παιχνίδι με Ολυμπιακό (30/11, 17:00/novasports 3) στην έδρα μας. Θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε, ώστε η ομάδα να 'ναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμη και για τα υπόλοιπα παιχνίδια. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό και στον κόουτς (σ.σ. Ιβάνοβιτς)» είπε στη συνέντευξη Τύπου της Α1 ο 38χρονος προπονητής του ΚΑΟΔ.

Απ' την πλευρά του, ο Έρικ Άτκινς σημείωσε: «Έκαναν πολύ καλή εμφάνιση. Εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη μας. Στην τρίτη περίοδο, έκαναν τα πάντα, όπως να σκοράρουν τρίποντα, ενώ εμείς υποπέσαμε σε λάθη. Κάθε λάθος μας το μετέτρεψαν σε κέρδος τους».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα