Σάκοτα: «Να έχουμε κι άλλες φιλοδοξίες»

Σάκοτα: «Να έχουμε κι άλλες φιλοδοξίες»

bet365

Η ΑΕΚ πήρε μία σπουδαία νίκη στην έδρα της Κηφισιάς, αλλά ο Ντράγκαν Σάκοτα παραμένει ήρεμος και ταπεινός ενόψει της συνέχειας.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα εννοείται και είναι ικανοποιημένος από τη νίκη της ΑΕΚ επί της ΑΕΝΚ (75-80), ωστόσο αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησε θέλησε να χαμηλώσει το.. θόρυβο της νίκης.

Συγκεκριμένα ο Ντράγκαν Σάκοτα ανέφερε, «Σίγουρα, ήταν μεγάλη νίκη σήμερα για την συνέχεια αλλά δεν πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο το πού βρισκόμαστε στην βαθμολογία, αλλά να έχουμε και κάποιες άλλες φιλοδοξίες. Εννοείται ότι η Κηφισιά ήταν μεγάλος αντίπαλος για εμάς αυτή την στιγμή. Ακόμη δεν παίζουμε όπως θα ήθελα. Για αυτό η δουλειά μας ήταν πολύ δύσκολη. Μας βγήκε η άμυνα, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο και μας έδωσε ανάσα για το δεύτερο. Στο τέλος σημασία είχε να μην χάσουμε την μπάλα, όπως κάναμε σε άλλα παιχνίδια, και πιστεύω ότι ήμασταν μπροστά σε όλο το ματς και δίκαια νικήσαμε. Συγχαρητήρια στην Κηφισιά για τα αποτελέσματά της».

Για την ενίσχυση στην θέση του σέντερ... «Πιστεύω ότι θα υπάρξει ενίσχυση στον ψηλό. Έχουμε κάποιες βοήθειες, αλλά ο κορμός παραμένει ίδιος και θα έχουν βοήθεια οι παίκτες. Ξέρουμε πού θέλουμε βοήθειες, είναι εύκολο να το καταλάβεις. Δεν πιέζομαι και δεν βιάζομαι. Πιστεύω ότι έγιναν βιαστικές κινήσεις και δεν βγήκαν πριν».

Από την πλευρά του ο Ζήσης Σαρικόπουλος τόνισε πως, «Ένα από τα θετικά για μας στο παιχνίδι ηταν η διάρκεια που είχαμε στο παιχνίδι μας και στην επίθεση και στην άμυνα. Ακόμα και όταν η Κηφισιά έβαλε κάποια τρίποντα και έφερε το ματς στα ίσα εμείς μείναμε αφοσιωμένοι στο πλάνο μας. Το παιχνίδι κρίθηκε στην δική μας θέληση. Κάναμε πολλά λάθη που πρέπει να βελτιώσουμε χάσαμε πολλά ριμπάουντ, ενώ βγάλαμε πολλές καλές άμυνες. Αυτή η νικη πρέπει να αποτελέσει οδηγό για την συνέχεια. Συγχαρητήρια στην Κηφισιά που είναι πολύ καλή ομάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα