Εuroleague: Πιθανός «εμφύλιος» Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού

Gazzetta team
Εuroleague: Πιθανός «εμφύλιος» Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού
Τα σενάρια για τους ομίλους της Ευρωλίγκας έχουν αρχίσει και παίρνουν μορφή και ο «εμφύλιος» μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού δεν είναι πολύ μακρυά.

Μπορεί να έχουμε ακόμα τέσσερις αγωνιστικές για το τέλος της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκας αλλά έχουν ξεκινήσει τα σενάρια για το Top-16. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός για ακόμα μια χρονιά έχουν πιθανότητες να βρεθούν αντίπαλοι στους 16 της διοργάνωσης.

Σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός καταφέρει να πάρει τελικά την 2η θέση στον όμιλό του και ο Ολυμπιακός τερματίσει 1ος όπως είναι και το πιο πιθανό θα βρεθούν στο ίδιο γκρουπ.

Βέβαια ο ΠΑΟ δεν έχει σίγουρη την θέση του ακόμα στην επόμενη φάση αφού χρειάζεται την νίκη με την Μπάγερν την επόμενη Παρασκευή στο ΟΑΚΑ. Λογικά η Φενέρ θα κερδίσει την Τούροφ και ο Παναθηναϊκός καπαρώνει την δεύτερη θέση του ομίλου με νίκη στην Τουρκία. Σε περίπτωση που χάσει με λιγότερους από 18 πόντους για να κατακτήσει τελικά την δεύτερη θέση θα πρέπει να κερδίσει στο Μιλάνο και η Φενέρ να χάσει από την Μπαρτσελόνα στην Βαρκελώνη. Έτσι η δεύτερη θέση του ομίλου θα παίζεται τελικά στο ΟΑΚΑ με την Μπαρτσελόνα για την 10η αγωνιστική που οι «πράσινοι» θα χρειάζονται νίκη για να ανταμώσουν με τους «ερυθρόλευκους».